Zoeken naar ( safe )

Uw zoekactie voor ( safe ) leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Max 48 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Bare date fantasie.
Hallo, Is er hier een dame of koppel die er voor openstaat om een bare date te hebben? Heb de fantasie om eens een keer een dame te verwennen en uiteindelijk lekker vol te spuiten. Ik ben getest en zeker safe, natuurlijk verwacht dat ook van jullie. Sta open voor veel, ben bi-man die ook open staat voor date met koppel. Zou je graag zien hoe een andere man jou vrouw verwent, of samen dame verwennen. Cuckold date zeker mogelijk. Kan verplaatsen, niet ontvangen. Enkel amateurdame gevraagd, en geen fake graag. Kijk uit naar je reactie, foto zou super zijn en wat uitleg over jezelf.  
Nikita 28 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Cuckold . Vriendin te huur...
Wii zijn dit weekend in oostende. Ik verhuur mijn vriendin voor 1 keer. 28 j.165. 56 kg.Maximaal 2 uurtjes. Wij kunnen niet ontvangen. 1 of 2 mannen kan en mag. Bij de juiste klik kan veel. Man 50j, is passief aanwezig. Doe een leuk voorstel met gepaste vergoeding voor haar. Min. 40j. Belangrijk is zoals steeds, de hygiëne. En alles gebeurt safe. Ik ben heel netjes. Dit is de enigste foto die ik deel voor lijn eigen privacy.Ook geen tientallen mails over en weer. Wij gaan een weekendje weg en willen plezier en spanning...mijn vriend en ik beslissen samen wie in aanmerking komt. We kijken ernaar uit...  

Cuckold . Vriendin te huur...
Suikernonk 51 jaar Limburg - Leopoldsburg
Genot en extra
Hey dames, ik ben een leuke lieve man van 48. blank, , 177.80. gebonden plus 2 kids en daarom kan ik ook niet zomaar ontvangen, laatste 2 jaar "was" ik met "vriendin met benefit " relatie.. Daarom ben ik opnieuw opzoek. discreet, en fun. ben zelfstandig ondernemer., ochtend /middags /zijn mijn beste ,,daten momenten romantisch en heb goed gevoel voor humor. discreet, respect. gewoon sex, altijd safe ,met liefde en fun.  
lekkerken 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
man zoek vrouw of man of koppel
dag dames ik ben een man van 43 jaar uit aalst oost vlaanderen en ben op zoek naar wat plezier dat ik jullie kan geven mannen ook. ik bef trouwens heel graag tot je klaarkomt. mijn prijzen vallen hel goed mee voor befbeurt tot je komt 40 euro en met neuken erbij 60 wel safe. Ik hoop hier wa contacten te maken zodat ik jullie zlaig kan verwennen  

man zoek vrouw of man of koppel
10 dagen
Thomas 43 jaar Limburg - Bilzen
Classy but slutty?
Ben jij de zelfbewuste, goodlooking dame die ik op het oog heb voor een geil moment? Classy but slutty, het cliché van een lady in the street but a slut in the bed. Safe sex. Discretie gewenst. Tot gauw? Mooie vergoeding van 300eur!  
24 dagen
mr. X 43 jaar Limburg - HASSELT
300 voor knappe lady!
Welke knappe lady houdt er wel van een spannend avontuurtje? Trefwoorden zijn mooie lingerie, bij voorkeur a little black dress, een glaasje champagne, lekker genieten, discretie, hygiene, safe seks. Spreek dit jou aan en vind je het opwindend om gelijk wat extra cash op zak te steken? Mail me! Reacties met foto krijgen voorrang.