Zoeken naar 30 tot

Uw zoekactie voor 30 tot leverde 11 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

saunakoppel 35 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
vanavond Boetfort Steenokkerzeel
Jong slank koppel gaat vanavond relaxen in sauna. Zijn er straks andere slanke koppels van 30-40 jaar die wat willen teasen? Zij 35 jaar, hij 39 jaar, beiden hoger opgeleid, openminded en bereid om kennis te maken met tof FWB koppel.  
Sofie 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
koppel voor vast contact
Hallo, Wij zijn een spontaan, verzorgd en ondeugend bi-koppel (v36j en m45j) dat op zoek is naar een verzorgd bi koppel van ongeveer dezelfde leeftijd (tussen 30 en 45jaar). We zouden graag een vast koppel vinden om op regelmatige basis mee af te spreken voor een hapje en een drankje en nadien een ontspannend moment met vier. Bij de juist klik kan en mag veel… we staan voor veel open en houden ervan om op een ontspannen manier met elkaar te kunnen omgaan.. Sta jullie hiervoor open stuur dan een mailtje terug met een foto. Bij een eerste goed gevoel spreken we graag verder af via Whattsapp om dan hopelijk tot een leuke date met 4 te komen. Dikke kus  

 koppel voor vast contact
Leuk stel 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Leuk bi-stel
Hierbij zijn wij op zoek naar een koppel waarbij zowel hij als zij te vinden zijn voor bi-seks. Leeftijd 30-45 jaar. Zoeken echt doenerskoppel die willen meedoen met een aantal koppels. Indien dit jullie aanspreekt, geven wij heel graag meer info en foto.  
12 dagen
Ji samen 33 jaar Limburg - HASSELT
Wij zoeken koppel om gelijk te genieten...
Koppeltje midden 30 zoekt ander koppel om gezellig avondje te genieten en ontdekken... eerste keer kijken en elkaar bezīg zien, indien klik kan later meer... dus zijn julĺie koppeltje van rond onze leeftijd en staan jullie hier ook voor open, stuur dan reactie met foto's en hoe jullie avondje zien verlopen...  
17 dagen
koppel 50 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
koppel op zoek
welk koppel wil met ons afspreken om te spelen met z'n 4 of in aparte kamers,na korte kennismaking?leeftijd tussen 30 en 60 jaar,indien jullie kunnen ontvangen is dit zeker een pluspunt maar op kamer afspreken kan ook.We zoeken geen barbies of foto-modellen...  
18 dagen
Toasty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrij vanavond 6/5
Hoi Wij zijn een koppel van zij 30 en hij 37, beide bi. We zoeken vanavond nog een leuk koppel. Thuisdate; saunadate of een drankje gaan doen. Graag onze leeftijd en regio Antwerpen. xx  
19 dagen
Z & M 39 jaar Antwerpen - Mechelen
Speels koppel zoekt speelkameraadjes
Hoi, wij zijn Z en M. We zijn eind 30 en net 40, hoogopgeleid, verzorgd en kinky. We houden van een goed glas, een sprankelend gesprek, en mensen met een open mind. Liefst houden jullie van dezelfde dingen, benaderen jullie onze leeftijd, en zijn jullie beiden bi. Zelf zijn we van Mechelen en kunnen we ontvangen, maar we verplaatsen ons met evenveel plezier in de ruime regio. We kijken uit naar een fijne reactie met een woordje uitleg over wie jullie zijn en wat jullie zoeken, en een foto. Tot gauw?  
20 dagen
an en jan 63 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Nog steeds veel zin
Wij zijn een koppel midzestigers omgeving Brugge ( al meer dan 30 jaar getrouwd / stabiele relatie dus ) en ' hebben er nog steeds veel zin in “. Daarom willen wij de draad van voor de coronacrisis terug opnemen en zijn op zoek naar een leuk en ruimdenkend stel om samen met ons plezier te beleven op de matrasjes. Kennismaken bij een glas en goed gesprek en als de klik er is zien wij wel wat de avond brengt. Zolang iedereen het maar leuk vindt. Zij klein maatje meer, blond en ferme D-cup. Hij slank met weinig lichaamsbeharing en heel lief. Beiden volledig gevaccineerd en geschoren waar het hoort. Wie mogen wij verwennen?  
23 dagen
Marc 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Namiddagje Sluis
Wij stel van 58j gaan morgenmiddag naar de koppelcinema in Sluis naast de Zeeman. Wie gaat er nog? Wij zijn daar rond 15.30?  
Cé & Sté 34 jaar Limburg - HASSELT 0497803847
Gezocht: spannende date zaterdagavond 30/4 (wij verplaatsen ons)
Hallo hallo, wij zijn Cedric en Stefanie, aangenaam. Beide zijn we dertigers die opzoek zijn naar leuk en spannend avontuur, aanstaande zaterdag. Ikzelf (cé), ben 1m80 groot en ben normaal gebouwd. Stefanie is 1m65 groot en slank gebouwd. Stefanie is bi "for the game", en ikzelf ben niet vies van een bi- ervaring als de klik er is en ikzelf in "the mood" ben. Graag zouden we een leuke koppeltje tussen 23j en 50 jaar ontmoeten die het zien zitten om samen met ons fun te maken en elkaar te verwennen. Kunnen jullie ons ontvangen en hebben jullie interesse, stuur dan zeker een berichtje via whatsapp naar 0497/803847 met een voorstelling van jullie. Een mailtje kan ook maar daar reageren we niet zo snel op. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten! X Enkel reageren als jullie zaterdag 30/4 kunnen aub!  

Gezocht: spannende date zaterdagavond 30/4 (wij verplaatsen ons)
  1   2