Zoeken naar 65 jaar

Uw zoekactie voor 65 jaar leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
MEESTER-bislavin 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Meester en bi slavin zoeken
Wij zijn een Meester(57)en een bi slavin(35)wij zoeken koppels die ook houden van sm en ook zoeken we een vriendin voor mijn bi slavin,ben je zelf een slavin of gewoon een onderdaninge vrouw beiden kunnen,wij zoeken vanaf 25 tot 65 jaar jong.  
bi slaaf 65 jaar Antwerpen - Lier
Tot Uw doenst
Als exhibi en onderdanig bi-man ben ik op zoek naar een ietwat dominante voyeuristische Meester(es), Dom. Koppel, leeftijd lisfst 50+ zelf ben ik single, 65 jaar, mannelijk type. ik laat me graag bekijken en speel graag onder dwang met mezelf. Trefwoorden zijn voor mij; totale vernedering, gedragsregels, keuring/onderzoek, rollenspel, foto/film, huis/tuin of keuken slaaf, assplay, billenkoek, plas e.a. kinky spelletjes, ik ben tevens safe bruikbaar. Ik zoek geen eendagsvlinders maar voor regelmatig. Graag reacties met leuk voorstel van meer dan één regel.  
29 dagen
MEESTER-BULL 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0468271234
MEESTER-BULL ZOEKT
Ben een slanke Meester-Bull(57)ik zoek een cuckold koppel,ook zoek ik vrouwen die onderdaninge zijn of heb je al ervaring als slavin ook ok.En wat betreft slaven zoek ik slaven die houden van extreme dingen.Leeftijd vanaf 21 tot 65 jaar jong