Zoeken naar aan pijpen

Uw zoekactie voor aan pijpen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geblinddoekt 60 jaar Antwerpen - Brasschaat
Geblinddoekte vrouw verwennen.
Jullie komen naar ons toe. Vrouw hier zal reeds geblinddoekt voor jullie klaar liggen op een dokterstafel, met haar benen open in de beensteunen. Jullie kleden zich ook uit en beginnen haar te strelen, tongzoenen, likken, zij zal ook pijpen, de man neukt haar met condoom, de vrouw met een voorbindpenis. De man hier kijkt toe. Daarna kan hij jullie vrouw ook verwennen. Wij slank, verzorgd, discreet. Niet-rokers. Graag reactie met foto van beide.  
11 dagen
Tim 48 jaar Antwerpen - Geel
grenzen verleggen
Wij, vrijdenkend gelegenheids koppel en willen onze grenzen verleggen, v59 e m 48 en zoeken een man rond onze leeftijd en van onze regio. Vrouw is hetero met een klein maatje meer en een smal kutje. Man is bi, normaal gebouwd en roker. Samen pijpen, vrouw beffen. Al dan niet neuken met haar zal haar beslissing zijn tijdens het spel en moet gerespecteerd worden. Neuken altijd met condoom.Gelieve te willen reageren met foto vrouwtje kiest wie mag komen.Bij geen interesse volgt geen reactie.  
17 dagen
Leuk koppel 60 jaar Antwerpen - Brasschaat
Gloryhole
Misschien iets speciaals, maar willen het toch voorstellen. Welk koppel is in het bezit van een gloryhole ? Geen doek of laken, maar wel eentje met een houten muur. Wij komen toe, we zien elkaar niet. Vrouw zal de man pijpen, daarna zal ze voor de opening komen staan en wil ze gevingerd worden. Daarna is het de beurt aan de andere vrouw en man. Volgorde kan afgesproken worden. Na de date vertrekken we weer, zonder elkaar gezien te hebben. Discreet, veilig en coronaproof. Geen mannen alleen. Wij zijn slank, verzorgd en zeer hygiënisch.