Zoeken naar afspraak

Uw zoekactie voor afspraak leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
T&J 23 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jong koppel op zoek naar derde
Hoi hoi wij zijn een jonger koppel van 25 (m) en 23(v) en we zijn op zoek naar een vrouw die ons wilt vervoegen. We zijn allebei al een tijdje aan het spreken over een extra meisje daarom deze advertentie. De afspraak zou zondag avond doorgaan in Kortrijk omstreeks 20u. Wat je moet weten over ons. Wij zijn op seksueel vlak nogal kinky opgesteld en is er weinig taboo. Het spel met jou erbij zou vooral draaien rond het verwennen van de vrouw als het uitdagen van de vrouw door te spelen met de man. Dus je moet echt willen beiden verwennen. Ervaring is niet nodig, wel oprecht interesse. Stuur gerust een berichtje met foto indien interesse :) Kusjes tot snel :)  
15 dagen
Leuk koppel 49 jaar Antwerpen - Ranst
Leuk koppel zoekt een idem vrouwtje
Wij zijn een tof, best knap en slank koppeltje. Vr45 heerlijke borsten C-cup en m49 1m78 74kg. Wij zoeken een toffe dame die eens met de vrouw wil vrijen. Man is er bij en doet alleen mee als jij dat wil. Afspraak overdag. Wie wil er mee genieten? Vrouw heeft er zin in.  
20 dagen
N en J 56 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Welke (bi)vrouw kan ons hiermee helpen
Wij zijn een koppel N 56j en J 57j. We zijn op zoek naar een (bi)vrouw om ons beiden een volledige massage te geven en bij klik kan er meer! De vrouw des huizes heeft bi gevoelens! Daarom zou het leuk zijn haar tijdens een massage waar ook de intieme delen worden meegenomen ze te laten genieten en dan verder te gaan! Afspraak zou op een zondag ochtend of voormiddag zijn in regio van Gent!  
28 dagen
K&J 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek je afspraak met betrouwbaar koppel? Geen ééndagsvlieg?
Pas jij in bovenstaande omschrijving ? Goodlooking koppel, al een leven standvastig samen, we willen jou erbij, eerst in bed, daarna ook naast bed samen zijn, met ons 3-tjes. Jij bent een jongvoelende maar rustig ingetogen vrouw ts 40-65,vrouwelijk aanhankelijk en een tikkeltje onderdanig in bed, net zoals Kaat dat is. Kaat wordt je maatje in bed, en ernaast. Klikt het in bed, dan praten we verder. Oproep enkel voor single vrouwen, bi of hetero. Geen mannen, geen koppels. Heb je zelf geen vervoer, geen enkel probleem. In je reactie aangeven wat je aanspreekt in onze oproep, Wat zijn jouw pluspunten? Dat horen we heel graag van jou. Foto van jou erbij=foto van ons terug. LET OP: we zijn 100% betrouwbaar en discreet, verwachten 100% hetzelfde van jou. Wees eerlijk vanaf het 1e moment. Dan werkt het. Grtjs van John & Kaat.