Zoeken naar afspraak

Uw zoekactie voor afspraak leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pleasers 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zin in een lekker trio (MMV of VVM) of fourplay?
Wij zijn dol op spannende sex. Teaser (V) is 40, met een natuurlijke B-cup en lekkere kont en billetjes. Pleaser (M) is 44 is sportief gebouwd. Wij zijn beiden bischierig. We doen het met single mannen, single vrouwen en met koppels. Alles wat leuk is kan, maar niks moet. We houden van kijken én bekeken worden, rollenspelen, kussen, likken en gelikt worden én van fantasie. We spreken altijd samen af. Penetratie is altijd met condoom. We maken dates van 2 uur (400 euro, exclusief eventuele kamer). Wij spreken af met verzorgde en respectvolle mensen tussen de 30 en 50 jaar. Roken, alcohol en druggebruik is een afknapper. Afspreken doen we ofwel in hotel Onyx in Gent of in hotel Rozenhof in Nazareth of bij jullie thuis. Wij kunnen op donderdagavond vrijdagavond, zondagavond of maandagavond. We houden het maken van de afspraak kort. Dus : bondig via e-mail wat discrete foto’s uitwisselen, vertellen wie we zijn, wat we graag doen en er willen van maken.  

Zin in een lekker trio (MMV of VVM) of fourplay?
tease and please 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zin in een lekker trio (MMV of VVM) of fourplay?
Fijn koppel met gevoel voor humor en open minded. Dol op spannende sex. Teaser (V 39), natuurlijke B-cup,lekkere kont en billetjes. Pleaser (M,44) sportief gebouwd. Beiden bischierig. We delen graag onze passie met single mannen, single vrouwen als met koppels. Alles wat leuk is kan : kijken én bekeken worden, rollenspel, kussen, likken en gelikt worden. We houden van mensen met veel fantasie. We spreken altijd samen af. Penetratie is altijd met condoom. Verzorgde persoonlijke hygiëne gevraagd ! 400 euro voor date van 2 uur, exclusief de eventuele kamer met respectvolle mensen, tussen de 30 en 50 jaar. Gevoel voor humor is een plus. Roken, alcohol en druggebruik is een afknapper. Hotel Onyx in Gent of in hotel Rozenhof in Nazareth of bij jullie. Wij kunnen door de band op een donderdagavond vrijdagavond, zondagavond of maandagavond.We houden het maken van de afspraak graag kort. Bondig via e-mail wat discrete foto’s uitwisselen, vertellen wie we zijn, wat en wanneer!  

Zin in een lekker trio (MMV of VVM) of fourplay?
28 dagen
LOVEYOU69 47 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
hetero man voor zaterdagmorgen 30 april 10u
GOED LEZEN AUB : Zoeken voor aanstaande zaterdag 30 april om 10 u s morgens een hetero goed geschapen intiem geschoren verzorgde man die 100 % zeker zijn afspraak nakomt als hij hierop reageert! Is om vrouwvriendelijke trio te doen! Fakers worden absoluut direct op de fakerslijst gezet (teveel ontgoochelingen door laattijdige afzeggingen)Dus denk goed na en reageer pas als je 100% zeker bent! Wij bijten anders verder echter niet! Wij zijn vrouw bi 32 jaar, licht buikje, mooie rondingen, intiem geschoren en man 39 jaar! Wij houden van bare, anaal, dp, beffen, vingeren, meermaals klaarkomen (ook in mond en slikken), ... kortom genieten! Vragen 150 euro en kijken niet tot min op de klok! Adreskrijg je pas op vrijdagavond! Graag reageren met jullie stats, leeftijd en vanwaar je komt alsook jullie GSM nr! Blijft discreet!