Zoeken naar alleen vrouw

Uw zoekactie voor alleen vrouw leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klusjesman voor vrouw 60+
Klusjesman komt graag helpen met reparatie,renowatie klein of groot. Ik wil graag betaald worden in natura. Enkel voor vrouwen 60+ Ik ben dol op beffen en harige vagina.  
10 dagen
Wim 43 jaar Antwerpen - Mortsel
Anoniem pijpen door gloryhole
Hoi! Ik heb van mijn vrouw de opdracht gekregen om mannen anoniem te pijpen door een gloryhole tegen betaling (voor haar) terwijl zij op haar werk is. Ik stuur je mijn adres via WhatsApp. Als je er bijna bent, stuur je een bericht. Ik zet de deur op een kier en ik stuur een bericht dat je kan binnenkomen. Je betaalt (€20) door de gloryhole en dan pijp ik je. Ik laat niet in mijn mond klaarkomen! Als je bent klaargekomen vertrek je terug. Stuur gewoon je voornaam en een foto van je stijve op WhatsApp als je zin hebt en we spreken af! Groetjes, Wim  

Anoniem pijpen door gloryhole
19 dagen
Mister W 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Orale verwennerij voor vrouwen
Vijftiger is dol op beffen en wil graag het nuttige aan het aangename koppelen. Daarom wil ik mijn diensten aanbieden aan vrouwen van alle leeftijden, uiterlijk, gezindheid die er naar verlangen om ongeremd oraal verwend te worden. Geschoren of ongeschoren elke vrouw die zin heeft is welkom.  
22 dagen
Bart M. 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Erotische beleving met net dāt tikkeltje meer...
Ik ben beschikbaar voor dames en koppels (vrouwgericht) en sta garant voor een seksuele beleving met een tikkeltje meer. Mijn kernwoorden zijn discretie, (wederzijds) vertrouwen en respect en hygiëne. Om het ijs te breken begin ik onze date graag met een babbeltje bij een koffie of bij een glas wijn. Wie ben ik ? Ik ben vriendelijk, respectvol, humoristisch, niet-egoīstisch, niet-opdringerig, discreet, hoger opgeleid met niveau en heb ruime interesses. Op intiem vlak ben ik ruimdenkend maar blijf steeds respectvol. Ik ben vrouwvriendelijk en pas me aan aan de noden van mijn partner, want het geeft me enorme voldoening een vrouw te zien genieten op mijn handelingen. Spreekt mijn profiel jou/jullie aan ?? Kruip dan snel in die pen en stuur dat mailtje !!