Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Stranger 25 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Gezocht
ik ben nog anaalmaagd en wil hier verandering in brengen. ben bischierig en geil op vrouwen met strapon, trav, cd en daddytype mannen. stuur gerust, ik kan niet ontvangen. Foto is altijd leuk meegenomen.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
hey, we zijn een koppel, gelukkig en reeds lang samen, in een open relatie. We hebben af en toe goesting om eens met een derde kerel iets uit te proberen. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke, sportieve, knappe gasten (jonger dan 45j), met een zeker niveau ook, die door het leven gaan als respectabele hetero/papa, maar wel af en toe zin hebben in iets anders, iets discreets en speels, met andere mannen. Wij staan voor veel dingen open, als het maar fijn is voor alle drie. Pijpen, neuken, rukken, ...Wij kunnen ontvangen bij ons thuis. Als de stap te groot is kan de kennismaking ook eerst met één van ons beiden zijn, bijv op wat porno. Zoek je eens iets anders, iets geraffineerd, en met niveau, dan zal het wellicht klikken met ons! Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt met een foto erbij. Wij leggen de laat eerder hoog, we hebben zin in een kwalitatieve vriendschap met een toffe gast.  

Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
gisteren
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek sporters of slanke jonge manen
ik zoek sporters of slanke man of jongen die zin geeft in wat ontspanning met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht met 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / wat info van u en foto is antw alles is discreet en verzorgd ( ik val op slanke )  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

Gloryhole suck
gisteren
Op de baan 39 jaar Luik - Herstal
Op de baan
Onderweg van Luxemburg 🇱🇺 naar Antwerpen… Waan mag ik binnen springen om gepijpt te worden? Ik ben 39j, 77 kg , 15cm…. Sportief. Graag reactie met foto/status en wensen  
Koen 57 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Sta geil wie ontvangt straks verplaats in omgeving of ander voorstel
Ben verzorgde man intiem geschoren 174 85 16 cm kom graag langs wie ook geil en ontvangt mij straks??  

Sta geil wie ontvangt straks  verplaats in omgeving of ander voorstel
gisteren
Eric 39 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Pijpdate
Ik zoek een geile, cleane gast die graag mijn lekkere lul leegzuigt. Dit anoniem: jij ontvangt mij met blinddoek of hebt een gloryhole. Enkel reacties met stats en concreet voorstel. 39 1,78 73 19  
gisteren
Schorpioentje 53 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Leuke date gezocht enkel voor vandaag!
Hoi ik zoek voor vandaag dit kan zowel overdag als avond een leuke gezellige tijd te mogen beleven met een lieve zachte rustige tedere man bij voorkeur gay bi of vrouwelijk type mag ook gerust reageren graag wel iemand die weinig of geen lichaams beharing heeft aangezien ik gewoon behaard ben armen benen borstkas geen baard snor.Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare bi man die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik hou op een afspraakje van tederheid genegenheid zachtheid gezelligheid kortom genieten van het samenzijn onder ons tweetjes en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje ik ben geen voorstander van poppers date.Ik kan mij vandaag makkelijk vrijmaken en verplaatsen om af te spreken.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot sne  
gisteren
Karel 43 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie wil er een date
Hallo ben straks in brugge wie wil er mij ontvangen ben bi verzorgd meter 79 75 kg geen faker heb zin in een lekkere date veel kan niets moet .hopelijk krijg een antwoord .of seccinema in brugge ook goed . Hopelijk tot wederhoor .geen bla bla maar doeners en geen foto gedoe .  
gisteren
Dave 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iemand die vanavond goesting heeft om af te spreken?
Wie heeft er zin om vanavond af te spreken met 42-jarige bottom? 1m76, 62 kg slank. Afgeschoren haar. Ontvangen of verplaatsen in en rond Antwerpen. Mail met stats/foto en voorstel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10