Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
wilfried martine 65 jaar Limburg - HASSELT
60+ koppel of man/vrouw gezocht
Wij zijn koppel van 63(man) en 68 (vrouw) en zoeken ander koppel of man/vrouw om leuke tijd te beleven. Eerst kennismaken en dan verdere stappen ondernemen. Liefst mensen 60+ of 70+, meer om quality-time dan prestatie op zich. Beetje niveau aub en discretie en respect gevraagd en geboden!  
17 dagen
Massagestel 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Laten genieten
Wij een Spontaan verzorgd stel geven gratis massage aan vrouwen of stellen ,omgeving Antwerpen.Dit kan een gewone erotic of tantra volgens jullie wensen.Kunnen jullie ontvangen en niet preuts hopen we op een reactie met foto,tel nr en van waar jullie zijn.Massage groetjes van zachte handjes.  
17 dagen
koppel eind 40 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
stijlvol koppel zoekt iets spannends maaar geen PR
wij zijn gelukkig getrouwd koppel en al paar kleine stapjes gezet in deze wereld maar weten NU echt wat we willen.. een stijvol koppel , leeftijd minder belangrijk, dat net als als sterk koppel is maar wel eens wat spanning zoeken zonder volle PR.. elkaar bezig zien, mag dicht bij elkaar waarbij aanrakingen kunnen als die van alle 4 gewenst zijn.. rustig opbouwen maar zker tongzoenen en de daad enkel met eigen partner maar gewoon elkaar bezig zien is voor ons ook ok.. jullie mogen beide als dat met Respect gebeurd de vrouw hier (helpen) verwennen.. of koppel wwarvan de vrouw haar man graag met andere vrouw bezig ziet.. kortom als alles maar met Respect gebeurd en waarbij we ons alle 4 goed voelen.. wij zijn vanavond en morgenavpond vrij en bereid te ontvagen en te verplaatsen in Zuiden van West Vlaanderen xx  
18 dagen
Hotsecrets 52 jaar Antwerpen - Herentals
ontspanningsmassage
hallo Wij zijn een gehuwd koppel waarvan ik(man) graag een erotisch getinte ontspanningsmassage geef. Vrouwtje is passief aanwezig en vindt het fijn om te zien hoe ik een ander vrouwtje verwen met mijn handen. Wij zoeken dus een koppel waarvan de man het ook fijn vindt om zijn vrouwtje te zien genieten. Ik masseer het volledige lichaam op een zachte ontspannende manier en werk zo langzaam naar een hoogtepunt toe(orgasme). Uiteraard rekening houdend met de wensen van de vrouw in kwestie. Alles gebeurt met de handen en met respect. Wij zoeken mensen tot 60 jaar jong en in een straal van 25km rond herentals. Wij komen ook altijd naar jullie toe want wij kunnen zelf niet ontvangen. Wij brengen onze massage tafel mee. Voor eventueel meer info of afspraak zien we graag jullie reactie verschijnen in onze mailbox.  
Eroticstel 49 jaar Antwerpen - Lier
Prive koppels thuisfeestje nu zaterdag 16/3
Wij hebben nog plaats voor 2 koppeltjes op ons prive thuisfeestje.Momenteel zijn we met 6 koppels en 1 bi dame. DATUM: zaterdag 16/3/24 AANVANG: 20 uur. Dit alles gaat door in onze prive woning met exclusief kader. Gezellige bar, luxe lounge kamer, sanitaire voorzienigen , ... Respect voor ieders wensen en grenzen. Geen verplichtingen, iedereen bepaalt voor zichzelf wat wel/niet kan. Deze party is enkel open voor koppels & (bi)dames in de leeftijdscategorie tussen de 35j - 59j die van een actief feestje houden party. Heb je interesse om af te komen stuur ons even een berichtje voor verdere info. Graag vergezeld van een gewone foto, zeker geen naakt en jullie leeftijden. Indien deze zijn bijgevoegd steeds antwoord.  

Prive koppels thuisfeestje nu zaterdag 16/3
19 dagen
Saunastel 57 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sauna avond
Wij hebben nog de keuze ,om op 14 of 15 /03 naar een sauna te gaan .Kan voor ons Molenhoeve/Londerzeel of Grimbergen zijn. We houden ervan stiekem wat lekkers met elkaar te doen, is er een koppel die dit ook willen zonder anderen er mee te storen  
19 dagen
sexy koppeltje 64 jaar Antwerpen - Aartselaar
leuke kennismaking ?
Langs deze weg willen wij graag een leuk koppeltje leren kennen. Leeftijd speelt niet echt een belangrijke rol voor ons, inhoud daarentegen wel. Naast erotiek is een goed gesprek ook wel belangrijk. Wij zoeken geen extremen maar gewoon normale spannende dingen met een vlot koppel. Wij zijn sportief. zij 64j blond 1m63 52kg 100% bi en hij 57j 1m73 69kg. indien interesse graag een klein woordje uitleg over jullie en wat jullie zoeken. een kennismaking kan op een neutraal plek, iets gaan drinken/eten en de rest zien we dan wel samen... bij voorkeur uit de regio as Antwerpen/Brussel  
Speelvriendjes 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Koppel voor seksuele uitbreiding
Hoi! Wij zijn V37 M30 uit Aalsterse. Zij is 1.84m 80kg lekker gevormd figuur met 75F cups! Hij is 1.83m sportief gespierd bruin haar en 19x6 cm geschapen. Wij zoeken een ander gedurft koppel dat overdag in de week tijd vrij wil maken voor ons! Tel contact v-v bij interesse! X  

Koppel voor seksuele uitbreiding
2_of_us 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
16 maart tussen 20u en 23u
Hey hey Wij zijn een getrouwd koppel (v39 m47 beide hetero) en we zijn op zoek naar een andere koppel van ongeveer onze leeftijd die het leuk vindt om seks met hun eigen partner in dezelfde kamer te ervaren. We zijn niet geïnteresseerd in volledige PR, maar dat kan misschien in de toekomst veranderen. We hebben bijna geen ervaring, maar we voelen ons op ons gemak met naaktheid. We hebben een normaal lichaamsbouw en zien er goed verzorgd uit, we verwachten ook zelfde van de kandidaat-koppels. Graag geen rokers, drugsgebruikers en alcoholmisbruikers. Wij zijn beschikbaar op zaterdag 16/3, maar vanwege de kinderen kunnen we niet ontvangen, dus reageer alleen als je een ontmoetingsplek hebt. Deze advertentie is alleen voor koppels en we reageren alleen op berichten met een foto (met kleren 🙂 ).  

16 maart tussen 20u en 23u
20 dagen
Frank en Martine 57 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Koppel met bi dame
Koppel van 59 en 58 met huisvriend van 46 zoeken een ander geil koppel voor spannende dates. Man van koppel kijkt toe. Dame is bi en huisvriend XXL geschapen. Wij staan open voor verschillende scenario's en voorstellen. Kunnen ontvangen en verplaatsen. Graag concrete geile voorstellen. Geen eindeloos heen en weer gemail. Date kan eventueel nog vandaag. Ouder en jonger welkom graag reageren met wat info.  
  1   2   3   4   5   6