Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi gast 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
Graag Contact met een Trans vrouw of Shemale slank of normaal gebouwd voor vriendschap tederheid respect lievde en kinky perverse wederzijds sex . En veilig Anaal sex ! .Geen trio’s geen pijn toestanden geen jongeren en aléén maar tops cd mannen of onderdanige personen . All vast ik ben bi tatoos reedelijk gespierd niet ge trouwd wel in relatie met vrouw . Ik heb een vaste job en ik ben papa van mijn Klein Gabbertje . Dus discreet hygiëne en respect geboden en eventuweel gevraagd vriendelijke groetjes  

Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
gisteren
Kristof 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zoek ervaring in de wereld van de mannensex
Hallo ik ben kristof en zoek een top met ervaring die kan ontvangen zou graag ervaring opdoen in de wereld van de mannensex en voor de eerste maal anaal genomen worden  
Virginie 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Virginie zjt 21-44 vr, za, zo
Zo nu en dan op zoek naar lekkere kerel/man Jij mannelijk 21-44?! Baardjes zijn hot, hairy ook maar geen must (but I like it a lot). Real, clean, safe. Bij klik kan ik discreet ontvangen. Jij stuurt foto mee? Fijn om dingen te ontdekken samen, of jij wil eens het andere leren kennen? Genieten, ontspannen zijn m’n trefwoorden. Ik vind het heerlijk je lekker te zuigen (like deeptroath). Fuck kan. Kan wel een gulzig sletje zijn maar dat betekent niet ordinair. Er zijn grenzen :) Ik date niet zomaar iedereen. Soms reageer ik misschien niet (of laat?), dan is er mogelijks geen interesse of heb ik zorgvuldig nog berichtjes te verwerken. Als ik antwoord zoek ik ook degelijk, eventueel voor later. Kijk na antwoord ook eens in je spam, soms komen berichten daar in. Jij real? Zoek geen koffie momentje :) Zie jij het eens zitten langs te komen? Contacteer me. Groetjes  

Virginie zjt 21-44 vr, za, zo
SissyS 26 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Geil sissy zaadsletje opzoek naar XL penis om mee te spelen
Ik ben een slanke, sportief gebouwde sissy die altijd geil is en opzoek is naar een of meerdere XL penissen die ik mag leegzuigen en mij komen helemaal suf willen neuken! Enkel reageren als je uit de buurt bent en door de week kan afspreken. Mails zonder foto van gezicht en speelmateriaal krijgen geen antwoord. Hopelijk tot snel!  
fantasie 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Op zoek naar geurige pik en kontje
Ik zoek geurige pik om klaar te pijpen en vies kontje om proper te likken. Liefst 50+ en gezet of dik. Graag kleine pik en weinig of niet behaard. Ik doe dit geblinddoekt, dus anoniem. Kan enkel ontvangen. Stuur dominante mail met foto van je speelgoed om verder af te spreken.  
Alissa 30 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Transmeid op zoek naar kinky avontuur
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)  

Transmeid op zoek naar kinky avontuur
Samantha 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Waar in Gent kan ik een bestelling laten toekomen?
Hallo, ik zoek nog steeds iemand waarbij ik een bestelling van een aantal realistische huismeid-uniformen kan laten toekomen. Om privé-redenen kan ik dit niet gewoon bij mij laten toekomen. Ik krijg telkens veel reactie, maar telkens stopt iedereen ook met antwoorden van zodra ik vraag waar ze wonen :( uiteraard moet ik dit weten als ik de bestelling bij jou zou laten toekomen :) ben jij die goede ziel die me even wil helpen? Liefst in Gent of in de buurt van Gent. Hopelijk vind ik iemand. Groetjes, Samantha. PS: ik zoek geen sexueel contact, gewoon iemand waarbij ik deze bestelling kan laten toekomen en waar ik het dan ook persoonlijk kan komen afhalen.  

Waar in Gent kan ik een bestelling laten toekomen?
Tom 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tom zoekt voor nu (Hotel tot 9h) of namiddag (Verplaatsen)
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik ontvang op hotel in de buurt van centrale station. In de namiddag verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams en oost vlaanderen.  

Tom zoekt voor nu (Hotel tot 9h) of namiddag (Verplaatsen)
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
frank 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
U verwennen
Hier gebonden soft bi man , 64 jaar , 1.85 groot en 84 kg , niet groot geschapen en soms potentie problemen .(ook graag in spel onderdanig :-) uit omgeving Antwerpen. Ik wil je heel graag mogen/moeten verwennen met je eigen speeltjes , voorbind , op de manier U wil :-) ik kan me in alle situaties in en uitleven. . ik kan zelf niet ontvangen . Mail me eens aub ? frank x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10