Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze TOTAALslavin gezocht voor ALL IN-gebruik
Ik zoek een TOTAALslavin-slet-hoer voor “ALL IN-gebruik”. Een slavin die door deze Meester op alle mogelijke manieren kan gebruikt en misbruikt worden. We bespreken vooraf wat kan en niet. Kernwoorden o.a. : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes (plassex!!, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, tongzoenen, beffen, dienen, BDSM, SM, electro, orale/vaginale/anale seks, rapeplay, “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- cunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, punishment corner, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL een SLAVIN (GEEN man, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep. Reacties graag met foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en parfum.  
Hetero getrouwd 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek dominante tv
Wie verleidt me om me uit te kleden, en me te laten vast binden, dan te merken dat je een piemel hebt, die je in mijn mond steekt, cowgirl gaat op mijn lul, met mijn kont speelt (anal play met speeltjes of zelfs neuken).  
Dienstbetoon 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige (bi)man is uw dienaar
Ik help jullie uitkleden, lik kutje nat, pijp lul stijf, assisteer bij eventueel aanbrengen glijmiddelen, assisteer bijkomend bij jullie seks indien/waar nodig, ben testpersoon voor anale speeltjes, lik op het einde lul proper, lik kutje schoon, help nadien wassen/baden indien gewenst, ... Ik ben een 40j man, zeer groot en stevig gebouwd, verzorgde baard, sociaal en zeer gedienstig.  
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin gezocht voor TOTAALGEBRUIK
Ik zoek een All-In slavin-slet-hoer voor “TOTAALgebruik”. Een slavin die door deze Meester op alle mogelijke manieren kan gebruikt en misbruikt worden. We bespreken vooraf wat kan en niet. Kernwoorden o.a. : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes (plassex, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, tongzoenen, beffen, dienen, BDSM, SM, electro, orale/vaginale/anale seks, rapeplay, “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- cunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, punishment corner, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL een SLAVIN (GEEN man, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep. Reacties graag met foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en parfum. De  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige travestie8 sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

cross-dressed slet zoekt
Mr F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub/slet gezocht voor deze ochtend of later deze week
Ik ben een hele ervaren dominante verzorgde niet onknappe meester op zoek naar een onderdanige taboeloze geile slet/slavin/sub voor heerlijke all the way date. Bij klik uiteraard mogelijk op vaste en regelmatige basis. Steeds goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Hier is alles mogelijk no limits en all the way. Vaginaal, anaal, deeptroath/keelneuken, plas, fetishen, totale overgave, keuring, fisten, rimmen, slaan, haren trekken, opdrachten en nog veel veel meer mogelijk. Op zoek voor nu deze ochtend of middag of later deze week. Ben jij mijn nieuwe slavin? Mail me dan snel. Reactie met jou looks, leeftijd, regio, foto en extra info waar jij zoal van houd, kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. 200% no fake en real en uiterst discreet hier.. Op zoek naar het echte werk? Mail me..  
Passieve sub 29 jaar Antwerpen - Boechout
ZOEKT MEESTER
Ik zoek een meester die me wilt ontvangen waar ik me in vrouwenkleding zal aanbieden. Ik wil dominant behandeld worden. Op voorhand de scenario bepalen zodat ik bij aankomst wordt geblinddoekt en het zwijgen wordt opgelegd. Ik denk aan volgende: anaal geneukt worden, vastbinden, zweepslagen, vernedering,... Zie jij dit zitten, graag even je scenario en foto van je attributen.  

ZOEKT MEESTER
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Joh 75 jaar Namen - Doische
niet geprobeerd is steeds mis blijkbaar
Wat ik zoek is blijkbaar een speld in de bekende hooiberg. maar een vrouw die diep in zich voelt dat ze masochisteis , maar ook geeft om het vanille aspect in een vriendschap met mogelijkheden, een TPE relatie, een totaal slavin ook al hou ik niet van het woord slavin, ja kan je zijn als je dit 100% wil, maar je blijft steeds evenwaardig mens. dit voor een langdurige vriendschap met...., een relatie. leeftijd ik heb voorkeuren maar dit zijn maar cijfer tussen 60 en 75 zijn mijn voorkeuren maar jonger kan ook als men het echt meent en wil. Ik bouwjaar 1949 dus 75j voor de info 58kg 157, singel, Dom, uit de Belgische Ardennen. reactie met een degelijk uitleg en foto hoeft niet naakt mag en kan krijgen antwoord  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige cross-dressed slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin  

cross-dressed slet zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10