Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze SLAVIN gezocht voor pis,squirt,sperma,sex,genot en pijn
Ik zoek een slavin (35-65) voor “TOTAALGEBRUIK”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn en grenzen willen verleggen zijn gewenst. We zien wat kan en niet. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, slaafsheid, afstraffing, pijn en genot, fetishes (extreem PLASSEN én BEPLAST WORDEN., …), spuug, pis, sperma, en squirtvocht slikken, masturbatie, exhibitionisme, dienen, SM en BDSM, electroshocks, naalden, “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, maar ook FWB, massages, wellness …Je geeft de Meester ALLE genot en bevrediging, WAT HIJ OOK WENST! Je wordt in ALLE OPENINGEN gebruikt (oraal, vaginaal, anaal, …. IK bezit attributen en “behandelingsmateriaal”. Je kut en kont zijn “kaalgeschoren” en je bent “anaal gespoeld”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (geen slaven of varianten!!). Een foto geeft je voorrang. Je draagt GEEN TATTOOS of lipstick. Piercings kunnen (= extra “gebruik”). Hoge hakken …. hmm!!  
23 dagen
Lieve dominant 55 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Spel met passieve onbehaarde lichamen.
Keurder, dokter, andere fantasieën of gewoon spelen. Vrouwen van alle leeftijden die zin hebben om zich te laten zien en te laten bewonderen en behandelen. Mannelijke lichamen alleen indien mager-slank en graag jonger. Koppel met sub vrouw of beide als sub. Langzaam opbouwend met bvb. het aanbieden van zijn vrouw om te proberen een carriere als model, kunstobject te starten. Verplaatsen/ontvangen. Antwoord alleen terug indien alle nodige info wordt verstrekt. Vriendelijke groeten.  
23 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slet gezocht
Ik ben een sportieve meester van 38j. Ik heb ervaring met domineren en werk ook samen met een meesteres van 59. Via deze weg ben ik op zoek naar een extra dame die zich graag wil laten opleiden tot een slet. Ik beschik al over een onderdanige bi vrouw maar zou graag er nog 1tje bij vinden. Je krijgt exact dezelfde opleiding, regels, opdrachten etc. De eerste sessie is enkel met mij. Sessies erop kan met mijn ander slet of bij de meesteres. Alles gebeurd steeds met de nodige hygiëne en discretie. Vrouwen van 18+ tot 65 jaar mogen regeren. Ongeacht u geaardheid of roets. No fake, oprechte reacties met foto en tel voor snel contact krijgen zeker een antwoord terug. We leven maar 1x, dus fantaseer je hierover? Leef u leven dan en wees niet verlegen om mij te contacteren. Mvg Meester G  
Breeding 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil graag zaad en deze xxl
Mooie sportieve 44 j man zoekt koppel of vrouw die wil spelen met mijn xxl. Wil je zwanger worden of gewoon lekker warm zaad voelen, ik hoor het graag. Heb je andere fantasieën, die zijn zeker bespreekbaar. Tot snel!  

Wie wil graag zaad en deze xxl
24 dagen
Real doener 38 jaar Antwerpen - Turnhout
Meid met lef gezocht.
De aankomende dagen is deze verzorgde sportieve jongeman werkzaam regio turnhout. Welk geil sletje kickt erop om schaamteloos afgeneukt te worden in bos of cardate. Vrouw van koppel mag ook dat de man meedoet of kijkt. Discreet en verzorgd is wel een prioriteit aub. Geen eindeloos gemail. Doeners. Reacties met een duidelijke beschrijving en scenario eventueel krijgen altijd antwoord. Vriendelijke groetjes  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester, nieuwe poging na mislukking:-(
Ervaren biseksuele slaaf zoekt een nieuwe jonge (legale, dus 18+, maximum 28) MEESTER voor bdsm-opleiding en vast contact. Het maakt niet uit of je gay, bi of hetero bent, als je maar geboeid bent door bdsm en als jonge kerel graag een MAN domineert. Je bent écht slank, nauwelijks behaard (of bereid borst, buik, onderbuik glad te scheren); je hebt géén baard en snor. Je krijgt de kans om veel bdsmtoys op mij uit te testen. Ik doe géén extremen, dus geen bloed, naalden, striemen, enz. Je reageert met een recente BODYFOTO, STATS, HERKOMST en een mail waarin je wat meer vertelt over jezelf, ook over je bdsmverlangens. Geef tevens aan wanneer je beschikbaar bent. Elke zinnige reactie krijgt van mij een éérlijk antwoord, maar als u niet aan de voorwaarden voldoet, doe geen moeite! Mocht je eerst online willen starten, via foto's, video of webcam, dan kan dat ook. ZELF ne ik slank en volledig glad: 1m80/74kg geen bbs. Sportief. Je mailt met MEER dan 1 z  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester, nieuwe poging na mislukking:-(
25 dagen
Martijn 55 jaar Antwerpen - Kalmthout
Controle uit handen geven
Hoe zou het zijn om de controle helemaal los te laten en je over te geven aan een Meester? Om de sensatie te voelen dat je machteloos moet ondergaan hoe je Meester zijn lusten op jou botviert, en je geen andere keuze hebt dan al vaardigheden in de strijd gooit om je Meester te dienen en te plezieren en zo je verborgen talenten tot uiting te kunnen brengen. Ben jij in het dagelijkse leven een nette, lieve (getrouwde) dame of meid (18+) die er af en toe behoefte aan heeft om haar hoofd helemaal leeg te maken om als submissive een Meester te dienen? Ik heb een sterke voorkeur voor dames met een klein postuur. Is dit jou op het lijf geschreven. Wordt het dan niet eens tijd om dat in daden om te zetten? Ik wacht op je reactie.  
25 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiêne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Mag ook een studente zijn. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
25 dagen
conny 63 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
ik wil slavin worden
ik ben een man die leeft als vrouw met een andere man gelijk vrouw en man nu wil mijn man dat ik mij bij hem als slavin nu en dan leef hij wil me opleiden maar dat lukt niet zo goed daarom hebben we besloten om mij te laten opleiden door een derde is er iemand die dat voor mij wil doen ik ben onderdanig en wil alles doen om een slavin te worden  
26 dagen
YoungDaddy 20 jaar Antwerpen - Willebroek
Need to Breed
Je hebt het misschien zelf al wel gemerkt, maar nu en dan komt er weer eens een klein beetje zon door de wolken, heerlijk is dat. Maar dit brengt ook enkele gevolgen met zich mee, één daarvan zijnde dat de "Need to Breed" weeral stijgt. Daarom ben ik dus opzoek naar een vrouw of koppel dat zich door een vreemde man wil laten creampie-en met mogelijkse gevolgen. Dit liefst eenmalig en anoniem (langs mijn kant). Ik ben een jonge viriele man, 20 jaar, 176cm, 76kg en bruine krullen. En jij? Stuur me gerust een mailtje met jullie wensen en opmerkingen alsook waarom, hoe, waar en wanneer. En hopelijk hoor ik weldra van de juiste personen! PS: Een foto mag zeker en vast ook :)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10