Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sylvia 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heey blondie
Hey mannen! Ik ben Sylvia, een blonde jonge en klasse vrouw van 30. Ik ben het liefst op zoek naar een vaste persoon die mij maandelijks wilt bijstaan in ruil voor paydates.Wat ik van jou verwacht is, dat je het financieel breed hebt. Voor meer info kan je me mailen. Ps. Geen anaal  
Blondie 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heeeeey blondie
Hey mannen! Ik ben Sulvia, een blonde jonge en klasse vrouw van 30. Ik ben het liefst op zoek naar een vaste persoon die mij maandelijks wilt bijstaan in ruil voor paydates.Wat ik van jou verwacht is, dat je het financieel breed hebt. Voor meer info kan je me mailen. Ps. Geen anaal  
BLACK DEMON 26 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
BLACK DEMONTIME
Looking for sugar daddy or sugar mommy i can use and abuse hard :-}! A slave i can practice BDSM on and much more. Try it, you might like thiis dick hihi 1m90 - 105kg - 23cm dick - Muscled BLACK body - I model so I am a little bit handsome hihi! So dont be shy, email me and we exchange numbers and see each other soon??  

BLACK DEMONTIME
Nick 28 jaar Antwerpen - Wilrijk
Jonge vrouw gezocht (18-28) voor een aftrekdate
Verzorgde man van 28, normaal gebouwd, is op zoek naar een dame tussen de 18 en 28 jaar die wilt afspreken voor een date waarbij je mij met je handen laat klaarkomen. Hier geef ik je €50 euro voor. Bij een leuke klik kunnen we regelmatig afspreken en indien we dit beide willen ook andere seksuele handelingen doen. Stuur me bij interesse maar een berichtje! Ik kan me gemakkelijk verplaatsen dus afstand is geen probleem.  
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Iemand die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik jouw ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Indien geen ervaring geen probleem dan bouwen we het rustig op. Hou je van luxe dan moet je zeker reageren. Diverse mogelijkheden. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Heb je vragen geen probleem, stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
cynthia 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas 0485729218
cynthia ontvangt te sint niklaas
Blonde Belgische milf ontvangt privé te Sint-Niklaas. Bij mij kan je terecht voor een heerlijke massage met dat tikkeltje meer. tantra massage zijn ook mogelijk. Ik doe alle normale zaken, knuffelen, kussen enzo zijn zeker mogelijk. Ik doe geen anaal, geen klaarkomen in de mond en intiem is altijd met condoom. Andere wensen zijn altijd bespreekbaar. Ja kan mij bereiken op werkdagen en weekends en feestdagen van 11u tot 20U Geen SMS. Tot binnenkort. Cynthia  

cynthia ontvangt te sint niklaas
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames. Dit om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto's van mij of enkel betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie.  
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jouw ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Ik zal jouw dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en luxe dan moet je zekere reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe lust-slet worden ?  
Dirk 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Watersport
Hey  Damens Ik ben een man van 40 jaar uit Antwerpen  En zou  graag afspreken met vrouw tussen de 18 en 35 jaar, die openstaat voor plassex. Om op regematige basis  afspreken tegen een vergoeding geen pro. Graag  iemand dat kan ontvangen uit het antwerpse.  Groetjes Dirk  
Anoniem 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek voor nu sletje voor soft-date, geen intiem
Zoek bij voorkeur voor nu een openminded sletje voor een soft-date eindigend met een pijpsessie. Date van 15-20 minuten, geen intiem vereist. Interesse voor nu? Mail me! Interesse voor eventueel in de toekomst? Mag je ook mailen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10