Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Dames gezocht
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto's van mij of enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Ook 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie.  
Jessy 42 jaar Antwerpen - Berchem 0492055375
Jessy 100% Vlaams 100% echt en ANTI FAKE 1 uur nu 20€ korting tot begin april
Kleine rasechte Vlaamse madam intvangt je met veel plezier in Berchem tot 18 uur beschikbaar, helaas is langer ontvangen nu nog niet mogelijk maar ik hoop dat dit snel veranderd want ik doe dit sinds 2007 met veel passie en plezier. Full body massage pijpen zonder condoom sex is altijd met condoom rimmen klaarkomen in de mond zonder slikken anaal is ook mogelijk indien heel voorzichtig . Half uur is 80€ oplopend tot 150€ per uur. Nu staat 1 uur in promo. 130€ topkorting. In dezelfde straat is een open garage waar je auto mag staan gratis. XxxxJessy💕 Foto achtergrond is bewerkt. Ikke helemaal niet.  

Jessy 100% Vlaams 100% echt en ANTI FAKE 1 uur nu 20€ korting tot begin april
Amateurtje 33 jaar Limburg - Kortessem
Kom jij mij lekker nemen?
Ik ben een beginnend amateursletje, slank en met grote natuurlijke borsten. Ik ben dol op seks en verwen graag mannen met veel uithouding. Maximum 1 vent per dag, dus geduld is nodig geile mannen! Pzc, neuken met. Slikken kan zonder meerprijs. Jij betaalt de kamer plus 150 voor een uurtje. Geen kortere dates. Anaal kan voor meerprijs van 50 Euro. Reacties met foto hebben voorrang! Als je wil dat ik je via whatsapp contacteer, stuur dan je GSM nummer. Discretie is essentieel!!!  
Vrijgezel 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Samen genieten
Ik plaatste eerder onderstaande advertentie, maar er zijn problemen met mijn mailbox. Daarom herhaal ik ze hier met een ander Email adres. Voor weie reeds reageerde, graag hier herhalen. Ik ben een alleenstaande, aantrekkelijke zakenman en ik zou graag in het gezelschap zijn van een aantrekkelijke jonge vrouw, Max 40. De bedoeling is natuurlijk om lekkere seks te hebben en elkaar te verwennen, maar als het goed aanvoelt sta ik open voor regelmatig contact, voor weekendjes op vakantie etc. Mooie vergoeding overeen te komen. Antwoord zeker met foto en hopelijk kunnen we vlug van elkaar genieten.  
Vrijgezel 55 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Elkaar verwennen
Ik ben een alleenstaande, aantrekkelijke zakenman en ik zou graag in het gezelschap zijn van een aantrekkelijke jonge vrouw, Max 40. De bedoeling is natuurlijk om lekkere seks te hebben en elkaar te verwennen, maar als het goed aanvoelt sta ik open voor regelmatig contact, voor weekendjes op vakantie etc. Mooie vergoeding overeen te komen. Antwoord zeker met foto en hopelijk kunnen we vlug van elkaar genieten.  
S&S 37 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Treintje... voor nu!
Koppel heeft vandaag vakantie. Vrouwtje (38) loopt super hitsig en wil het sletje zijn van onbekende mannen. Eventueel ik met blinddoek. Ik zit in lingerie op mn knietjes te Wachten op u. Mijn vriend laat u binnen. U betaald hem en dan ben ik je geile gebruiksletje. Beffen, vingeren, pijpen, intiem, klaarkomen op gezicht, corrigerende spanking en meer Vluggertje 70e, 30min 100e, 1u 150e. ENKEL VOOR WIE ZICH DEFTIG VOORSTELT! Beschrijf wat je wil doen en wanneer je kan! Anders geen antwoord  

Treintje... voor nu!
Eric 63 jaar Limburg - HASSELT
Verzorgde zakenman zoekt vrouw koppel tussen 40 en 70 jaar
Ervaren zakenman zoekt of een vrouw of een leuk koppel die me willen pijpen likken en neuken. Voorkeur voor 40 plus koppel mag bi zijn en man mag me dus ook pijpen of toekijken. Vergoeding in functie van mogelijkheden. Liefst regio Limburg, Vlaams Brabant of Antwerpen. Kan me vlot verplaatsen door de dag. Groeten  
10 dagen
Hete dame 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile studente heeft tijd voor dates!
Het is mooi weer dus ik sta supergeil! Ben je een verzorgde en respectvolle man die alle hoeken van de kamer wil zien, aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen. Ik ben 1m58, weeg 55kg en heb zwart haar. Ik spreek af op kamer, seks is MET condoom en anaal doe ik niet. Kinks zijn uiteraard ook welkom ;)  
10 dagen
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar jonge kinky vrouw, intiem niet vereist
Ben dus op zoek naar een jonge kinky vrouw die in is voor een soft date onder de vorm van een rollenspel en waarbij intiem geen vereiste is. Om het duidelijk te maken hierbij een lijstje wat dit rollenspel zou kunnen inhouden, maar jij beslist wat kan en hoe ver je wil gaan. Ik bekijk je, betast je, je kleed je voor mij uit, ik betast je verder, ik keur je, je neemt verschillende houdingen aan, je streelt je borsten en tepels, je speelt met je kutje, ik vinger je en bef je, je geeft me een handjob. Je kan eventueel aanvullen met insertion, anaal play, blow job. Wie heeft interesse? Doe me een voorstel van hoe je het ziet en welke beloning je hiervoor zou willen. Jij beslist wat kan en hoe ver je gaat, of nog zelf voorstellen doet.  
10 dagen
Ella 34 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Fwb met dat tikkeltje extra…
Hallo heren, Momenteel geen zin in een vaste relatie dus ben ik op zoek naar een Fwb die ik regelmatig kan zien en die mij ook verwent op ander gebied. Geen platvloers gedoe, geen uur tarieven maar een leuk voorstel waar we ons beiden in kunnen vinden. Discretie en respect staan op 1. Afspreken kan overdag op bepaalde dagen en avonds. Nooit in het weekend. Wie stuurt mij een leuk voorstel? En wie weet tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10