Zoeken naar anaal

Uw zoekactie voor anaal leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Bischierig 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Experimenteren met man tot 36 jaar
Ik ben op zoek naar iemand om dit weekend wat mee te experimenteren. Ik heb niet veel ervaring met mannen. Zou graag samen aftrekken, elkaar aftrekken, misschien pijpen. Geen interesse in gekus of anaal. Stats niet belangrijk. Behaard of onbehaard maakt ook niet uit. Wel proper en gezond.  
15 dagen
Frederik 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Sportieve gast gezocht
Deze slanke onderdanige 42 jarige gast zoekt een sportieve top die me overdag kan ontvangen voor een leuke date waarbij ik je oraal verwen en je mij anaal kan gebruiken voor je zaaddump. Liefst op regelmatige basis. Wie herkent zich hierin en wenst af te spreken?  
15 dagen
Nick 62 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Samen aftrekken bij hetero porno
Iemand interesse? Maandag en dinsdag kan ik ontvangen in vichte tijdens kantooruren en dinsdag ook na kantooruren Elkander handje helpen kan ook maar geen pijpen, anaal en kussen Heeft u daar interesse voor dan pas ik liever Ben 61 sportief en redelijk groot geschapen Als gewenst deel ik fotos En ja…ik rukte nog nooit met iemand met zeer dikke lul, lengte niet relevant maar wel dikte, dit zou plus zijn  
Mich 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mini bukkake
Hey, Bedankt voor het lezen van mijn advertentie. Ik ben een hetero man van 32, normaal gebouwd en ik heb in het verleden 1 keer een date gehad met een man waarbij we elkaar aftrokken. Nu ben ik hier terug om eens iets anders te proberen. Zoals de titel doet vermoeden ben ik nu op zoek naar een 3-tal mannen die graag op mij zouden klaarkomen. Ik zal naakt voor jullie zitten/liggen terwijl jullie je aftrekken. Eventueel help ik jullie een handje om klaar te komen. Bij voorkeur komen jullie niet op mijn gezicht, voor de rest mag je kiezen. Wat moet je NIET verwachten: Ik ga jullie niet pijpen en ik wil ook niet gepijpt worden. Ik kan jullie wel aftrekken als dat kan helpen. Anaal of kussen doe ik ook niet. Bij voorkeur zijn jullie mijn leeftijd of ouder. Ik kan zelf niet ontvangen, indien nodig regelen we een kamer als jullie ook niet kunnen ontvangen. Hygiëne en discretie wordt gevraagd en geboden. Dit zal normaal overdag op een weekdag plaatsvinden. De exacte datum i  

Mini bukkake
Tom 59 jaar Antwerpen - Herentals
Keuring / Onderzoek
Wil mijn penis en scrotum laten keuren. Betasten van de ballen. Anaal onderzoek van prostaat met stimulatie. Afname van voorvocht en sperma. Ben je in bezit van onderzoekstafel of nog beter een gynaecologenstoel, zou leuk zijn maar is geen must.  

Keuring / Onderzoek
16 dagen
Bischierig 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Experimenteren met man tot 36 jaar
Ik ben op zoek naar iemand om dit weekend wat mee te experimenteren. Ik heb niet veel ervaring met mannen. Zou graag samen aftrekken, elkaar aftrekken, misschien pijpen. Geen interesse in gekus of anaal. Stats niet belangrijk. Behaard of onbehaard maakt ook niet uit. Wel proper en gezond.  
fagtrash 40 jaar Limburg - Tongeren
fagrape
gewelddadige gasten into facepunching gezocht die mij dwingen hun gore lul te zuigen, hun voeten, oksels, billen, ballen etc dwingen te likken, mij onderpissen, op mijn bek slaan, choken en anaal volledig uitwonen. ook om fotokes en filmkes te maken en mijn gegevens te verspreiden aan foute mannen  

fagrape
Steve 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
VOOR WANNEER MIJN VROUW EN KINDJES OP REIS ZIJN....
Ik ben 38j slank, gehuwde 'hetero' maar al een tijdje bischierig. Aangezien mijn vrouw en kindjes op reis vertrekken voor 2 weken zou ik graag mijn fantasie in realiteit willen omzetten. Aangezien ik al jarenlang fantaseer over hoe het zou zijn om als vrouw genomen te worden zou ik mezelf een hele nacht lang (tussen 23:30 en 08:00) als gebruikssletje willen aanbieden aan een oudere man. Je nodigd mij uit voor een overnachting bij jou of we overnachten op hotel waarbij je mij een hele nacht lang herhaaldelijk gebruikt in mond en kont... Wel beide SAFE MET CONDOOM! Ik zorg voor genoeg condooms en glijmiddel.Liefst iemand die niet te groot geschapen is want ben nog anaal maagd. Heb tot nu toe maar 2x iemand afgetrokken en 1x iemand gepijpt met condoom. Voor de rest nog geen ervaring met mannen. Gelieve jezelf te beschrijven en ook laten weten hoe je die nacht stap voor stap zou willen zien verlopen. Groetjes  

VOOR WANNEER MIJN VROUW EN KINDJES OP REIS ZIJN....
18 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
matias 57 jaar Antwerpen - Brasschaat
discrete date
deze discrete, onderdanige lustslet zoekt dominante mannen om mij oraal en anaal te gebruiken, ontvang ook goldrn shower...Eerlijkheid en discretie gevraagd en geboden ...kan niet ontvangen. Meerdere ook welkom.  

discrete date
  1   2   3   4   5