Zoeken naar avond afspraak

Uw zoekactie voor avond afspraak leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nieuwsg 27 jaar Limburg - Borgloon
Hallo
yy, Wij zijn een koppel m27j. 1 m70 groot gespierd van Roemeense afkomst en een -v25j 170 groot volslank met rondingen Belgische komst wij zijn opzoek naar een spannende avond- nacht om met de juiste persoon te delen. Wij zijn opzoek naar een jongen/ man tussen 25-35 jaar oud wij hebben geen specifieke voorkeuren alleen de intieme hygiëne is voor ons heel belangrijk en liefst geschoren , voor ons is dit super belangrijk ook bij ons zelf wij zijn beide intiem geschoren en verzorgd. Wij willen geen mechanische afspraak , wij willen plezier beleven en wat komt dat komt niks op komando liefst een bi man zodat we allebei kunne plezier maken wij willen dit eens proberen is voor ons de eerste keer een trio een ook met een bi man we houden beide van uitdaging en wederzijds respect is zeer belangrijk. We starten alvast onze avond met een drankje en hopelijk ben jij degene wat wij zoeken en onstaat er een zeker klik want ook dit is zeer belangrijk voor ons alles dat we ons allen goed voel  
Genieters 62 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Bikoppel zoekt biman
Rijper bikoppel zoekt slanke tot normaal gebouwde biman tussen 55 en 65 jaar. Je bent single en bij voorkeur besneden en woont niet te ver uit de buurt. Man-man contact primeert, vrouwtje doet nadien mee want ze wil ook wel aandacht van de twee mannen maar ze wordt niet geneukt, ze doet wel volop mee bij de orale verwennerij. De dates gaan afwisselend door bij jou en bij ons, we zoeken dus geen man die alleen vrouwgericht is en ook bi-curieus is geen optie. Eerste afspraak op neutrale plaats en bij klik volgt snel een vervolgafspraak. Reageren met foto van aangezicht.  

Bikoppel zoekt biman
Genieters 62 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Bikoppel zoekt biman
Rijper bi-koppel zoekt slanke tot normaal gebouwde bi-man tussen 55 en 65 jaar. Je bent single en bij voorkeur besneden en woont niet te ver uit de buurt. Man-man contact primeert, vrouwtje doet nadien mee want ze wil ook wel aandacht van de twee mannen maar wordt niet geneukt, zij doet wel volop mee bij de orale verwennerij. De dates gaan afwisselend door bij jou en bij ons, we zoeken dus geen man die alleen vrouwgericht is. Eerste afspraak op neutrale plaatsn bij de juiste klik volgt snel een vervolgafspraak. Reageren met foto van aangezicht.  

Bikoppel zoekt biman