Zoeken naar avond afspraak

Uw zoekactie voor avond afspraak leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

massageman 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare 0485875482
VERWENNNING DOOR ELEGANTE MAN Roeselare
elegante man verwent zowel dames als heren en koppels in een aangename sfeer van massage tot intiem vele mogelijkheden bel voor afspraak.  

VERWENNNING DOOR ELEGANTE MAN Roeselare
daddy massage 66 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel 0474100923
massage
ontvang voor een korte relaxmassage met aansluitend massage van pik ,ballen en kontje, ook anale verwenning mogelijk met diverse speeltjes, afspraak via mail of telefoon,prijs 25  

massage
27 dagen
Masseur 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Man ontvangt m of v voor tao tantra massage
deze advertentie is niet voor iedereen bedoeld. Het platform hier is misschien ook niet geschikt. Ik ben midden veertig , slank, 1m80 en 72 kg ... al is dat niet danig van belang. Mijn talent en skills liggen bij massage. Doorheen de afgelopen jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld met als kers op de taart een intense tao tantra opleiding. Ik geef een massage van anderhalf uur met tien minuten voor en na ... men heeft dus wat tijd nodig en de juiste setting. Laat je meevoeren en leiden. Zowel voor M als V . Tao tantra sluit niets van het lichaam uit en erkent het zijn van heel jouw lijf. Dat wil niet zeggen dat het een gratuite aanleiding is om louter het erotische op te zoeken. Men dient dus met de juiste verwachtingen zo'n massage te ontvangen . Hebben jij vragen voor mij ? Stel ze gerust. Hou er rekening mee dat ik maar een handvol massages per maand doe. Steeds op afspraak en best ruim op voorhand. De prijs hangt ook af van de verplaatsing en regio. Ik kan soms ook ontvangen .