Zoeken naar bdsm

Uw zoekactie voor bdsm leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Alex 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Doktersonderzoek in BDSM sfeer
Ervaren dokter biedt een volledig onderzoek aan, voor onervaren dames tussen 18 en 35 jaar oud. De dokter is streng maar vriendelijk en respectvol. De patiente ondergaat allerhande onderzoeken, van een volledig naakt onderzoek van het lichaam tot het uitgebreid testen van de pijngrenzen en straffen bij ongehoorzaamheid. Mogelijkheden: komende week overdag of 's avonds huisbezoek, ontvangen in Brussel/Vl-Brabant of een aangepaste BDSM ruimte in de regio Gent ook mogelijk. Bij interesse, stuur een berichtje met wat meer informatie over jezelf en je voorstellingen, samen met een foto. Géén fakers en géén mensen die enkel willen geilen op een leuk scenario, dat is een beetje zielig :)  
gisteren
Taster 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onbekende handen
Welke dame biedt zich aan aan een paar nieuwe jeukende (onbekende) handen en attributen? Aanbellen, jezelf blinddoeken, je laat je ondergaan (soft) bdsm , en je verdwijnt… Tegelijkertijd ben je het model van een discrete fotosessie.  
Nick 38 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
BDSM ontdekkingstocht voor broekschijters (v)
Uit ervaring weet ik dat heel wat jongedames stiekem interesse hebben in BDSM, maar de stap nooit hebben durven zetten. Wie heeft zin er eens in het echt van te proeven? De eerste stapjes, respectvol, voorzichtig, langzaam opbouwend, maar tegelijk heel leerrijk en uitdagend? Ik heb veel ervaring met beginners en een ruime collectie tools om er een leuke sessie naar eenieders wens van te maken! We hebben eerst uitgebreid e-mail/chatcontact, om je fantasieen/wensen/grenzen te bespreken. Dan kijken we of er in het echt een klik is om de stap te zetten. En dan wordt het pas echt spannend... Ik ben 37 jaar oud, slank, sportief, openminded en spontaan. Ik kijk nergens vreemd van op en je zal zien, als het tussen ons klikt win ik heel snel je vertrouwen, zodat je je ook echt kunt laten gaan. Het spel is steeds op jouw eigen ritme en met respect voor jouw grenzen, hoe hoog of laag die liggen, maakt niets uit! Voor vrouwen tussen 18 en 32 jaar. Afspraak mogelijk op locaties in het hele land.  
KWBY 37 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky/bdsm speelpartner gezocht, vrouw of koppel
Hello kinksters! Ik: slanke ervaren bdsm-er, dom/meester, zeer kinky, openminded, respectvol maar doortastend en strict waar nodig. Verzorgd, kinky hoekje af maar met gezond verstand en enig niveau. Safe, sane & consensual. Jij/jullie: sub vrouw of koppel waarvan 1 of beide onderdanig, je hebt een kinky instelling en interesses (ervaring is van minder belang, attitude des te meer), je bent een doener en kan goed communiceren over je verlangens, wensen en grenzen, slank normaal/gebouwd, tot 40 jaar, m van kppl mag bi zijn, moet niet. Het spel: veel is mogelijk op basis van onze gezamenlijke interesses, enkele mogelijkheden zonder volledig te zijn: D/s, spanking, flogging, bondage, cuckolding, vernedering, ruw spel/seks, DP, CBT, discipline, taakjes en opdrachtjes, sissy training, face fucking, collar & leash, sensory play, was, klemmetjes en gewichten, chastity, ass play, figging, ... Spreekt hiervan het een en ander aan? Reageer met meer 2 dan regeltjes en een foto graag.  

 Kinky/bdsm speelpartner gezocht, vrouw of koppel
DomPedro 53 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Controle
BDSM betekent voor mij “controle” om de persoonlijke grenzen van mijn sub op te zoeken en te verkennen, bijvoorbeeld een onderdanige die voor het eerst naakt voor me staat, geboeid, bang is om geblinddoekt te worden, en laat me haar nog steeds blinddoeken, of een hardere sessies waarbij een onderdanige pijn nodig heeft of degradatie om een bepaalde mindset te bereiken, die blik in haar ogen wanneer ze alle waarden en moraal negeert waarmee ze is opgevoed. Negeert de schaamte of pijn, en kijkt gewoon naar me op met die grote open ogen die lezen "neem wat je van me wilt, ik ben van jou". En op dat moment zal ik van haar nemen wat ik nodig heb. En ja, op hetzelfde moment moet ik mezelf ook beheersen om te veel van haar af te nemen. En in die zelfbeheersing ligt een ander aspect van BDSM dat me intrigeert: de juiste balans tussen lust, sadisme, kracht en gevoelens om voor te moeten zorgen, en het meisje te beschermen dat hulpeloos voor me knielt. Ben jij dat meisje?  
Karl 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
BDSM-workshops voor studenten (v)
Studenten-special: enkel voor studenten in Gent die BDSM willen ontdekken wordt volgende week een BDSM-workshop georganiseerd. Dit zijn individuele workshops van 2 uur waarin je de basis van BDSM leert, een aantal instrumenten leert kennen die bij BDSM gebruikt worden (boeien, zweepjes, klemmen, electro,...) en waar je natuurlijk ook uitgebreid de mogelijkheid krijgt jouw ideeen of fantasieen te bespreken. Door het individuele karakter van de workshop kan die aan jouw wensen aangepast worden en focussen op dingen die jij wil leren. In de eerste plaats is dit een inleidende workshop en geen BDSM-spel, dus je hoeft niet uit de kleren en je hoeft niets zelf te ondergaan. Als je dat zou willen, is er wel die mogelijkheid. Deze workshop vindt op weekdagen in Gent plaats en richt zich tot vrouwelijke studenten tussen 18 en 25 jaar oud zonder BDSM-ervaring. Wie interesse heeft stuurt een mailtje met een korte voorstelling en beschrijving van de interesses. Beperkt aantal plaatsen!  
new beginner 49 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
wie?
Ik ben 49j m uit regio Lendelede en zoek een m/v die me de wereld van de bdsm leert kennen . hier al langer gefacineerd door bondage, blinddoek, boeien , kettingen ... Liefst wel iemand uit de regio en rond mijn leeftijd . Ik ben eerder onderdanig , zeker niet dominant .geen ervaring echter in deze wereld .  
Paul 54 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Meesteres of dame voor bdsm fuif Ronse
Ik zou willen in contact komen met een dame of Meesteres om zaterdag naar bdsm fuif te gaan in Ronse. U wordt afgehaald en teruggebracht en alle kosten zijn voor mij. Dank U  
Meester 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Meester zoek zeer onderdanige zakenman of koppel
Meester zoekt zakenman of koppel met hogere opleiding voor VASTE bdsm contacten. Zoek een onderdanige die vernederd wil worden en ook op pijn en lust kickt. Enkel gemotiveerde slaven kunnen zich aanmelden met een volledig gemotiveerde mail. Mails van enkele woorden worden niet beantwoord. wie heeft de eer in de toekomst aan men voeten te mogen liggen. Strenge groeten Meester M  
SenBo 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Lustobject (v)
Word je graag bewonderd, ben je heel sensueel, wil je niets liever zijn dan een object van aandacht, lust en seksualiteit, en ben je bereid je daarbij regelmatig over te geven aan een veel oudere (60), goed voorkomende man om hem te laten genieten van een best knappe, jonge meid, terwijl jij ongeremd kan genieten doorheen wat hij je doorheen jouw overgave aan hem en het bdsm gebeuren biedt ? Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele wezen, dat doorheen de vele sensaties die de bdsm beleving rijk is doorlopend en onophoudelijk sterk wordt geprikkeld tijdens ruime samenzijn-momenten in een veilige omgeving, voor het (bdsm-)genot van beide. Jij bent een leuke, slanke meid tussen zowat 17 en 30 met vrouwelijke vormen die me kunnen bekoren. Eerlijke ad, gn.sex.gem., goede afspraken; ervaring met bdsm en discretie geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10