Zoeken naar behaarde

Uw zoekactie voor behaarde leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ton 63 jaar Noord-Holland - Hilversum
Zoek 60+ vrouw of stel voor spannende vriendschap
Ben nette verzorgde man goed gekleed 1.85 hoog en normaal postuur. Geen bbs. Kan ook ontvangen. Hou erg van seks en van ouder. Ben licht bi pijpen trekken . Vindt een oudere vrouw mooi. Slank tot mollig. slappe of hang tieten. Behaarde kut of niet. Hou er van om onder je rokje te voelen en naar u kut te gluren. Hou ook van vrouwen die in hun broek pissen Tena-lady,s Nog een lekkere natte kut krijgen van een leuke man. Gaat hier bij wel om een leuke vriendschap op te bouwen om dat ik geen springer van bed tot bed ben. Hou van lekker spannende seks. Met geile fantasieën. Sta open voor uw ideeën voorstelen. Ja en er zijn weldegelijk vrouwen van 70+ die nog lekker willen neuken. Ja mannen zat maar de een is de andere niet. Discreet respect netjes zijn woorden waar ik aan hecht Durf te reageren met uw wensen.  

Zoek 60+ vrouw of stel voor spannende vriendschap
13 dagen
Frank 57 jaar Limburg - Neerpelt
vrouw met zwaar behaarde schaamstreek gezocht
Misschien moeilijk te vinden of misschien juist niet. Ben je een vrouw met echt een zeer behaarde kut en onderbuik dan had ik graag met je kennis gemaakt. Ik vind dit super geil en zou je erg graag bewonderen. Sex hoeft niet in deze corona tijd maar mag wel als we samen veilig doen. JE partner mag aanwezig zijn en zelfs bi zijn. Dit is een eerlijke advertentie dus hoop ik ook een eerlijke reactie. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd of type, enig criterium is flink behaard zijn en liefst uit de regio voor snel contact.  
19 dagen
Massage man 57 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Massage en verwenning
Wie heeft zin in een lekkere massage en extra verwenning gegeven door een verzorgde niet behaarde man van 57 170 72 gbbs. Als jij kan ontvangen kom ik u graag verwennen.