Zoeken naar behandeld

Uw zoekactie voor behandeld leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

tom 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht voor erotische fotosessie
Koppel (M-V , V-V , alle leeftijden)gezocht voor erotische fotosessie. Koppels waarvan de dame zwanger is hebben een streepje voor. Alles wordt met de hoogste discretie behandeld. Bij interesse en voor meer informatie sta ik jullie graag te woord via dit platform en email.  
15 dagen
jefke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fun of iets meer
Man die van passie houd,een vrouw zacht behandeld en streelt ,het genot laat toenemen,uitstellen,zodat het ultieme orgasme toeneemt wie wilt dit niet? En daarmee is alles niet mee gezegt en gedaan. Mmm Praktijkt?  
25 dagen
LASSIE 52 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, Jullie zijn zeker geen vlinders, en houden niet van platvloers, kortom een koppel met klasse. Jullie durven wel eens in een stoute bui deze advertenties doorlopen...ondanks jullie dagelijkse klasse en stijl dromen jullie er toch wel van om eens een geil avontuurtje (graag op regelmatige basis, (huisvriend) te beleven met een mooie minnaar (hetero), leuk voorkomen, joviale, humorvolle en zeer charmante ingesteldheid. Je wordt warm van het idee dat jij, de klasse vrouw, je eens lekker ongeremd kan laten verwennen door jou minnaar (in het bijzijn van je man) die jou lekker verwent op een respectvolle manier. Jullie mogen zeker rekenen op niveau, discretie. Reacties worden met alle respect en discretie behandeld. Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me best overdag vrijmaken. Ik ben soa vrij en gesterilliseerd (attesten ok).O ja, ik ga eerder voor één vast contact, geen gevlinder ! Ik kijk alvast uit naar jullie reactie. Hopend op de juiste reactie, prettige dag nog x  
Simon 24 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Toyboy zoekt
Hey ik ben 24j en ben benieuwd om wat meer te doen dan de stabdaard dingen zoals een sub behandeld worden of mischien gewoon een bischierig kantje ontdekken een heerlijke trio waarbij we allemaal kunne genieten - je zegt het maar - ikzelf openminded - vriendelijk - respectvol - discreet en geen platte seks toestanden eerder uitgebreidt en er een leuke avond van maken :) wat denkje toevallig zin?  

Toyboy zoekt
Cyclist 29 jaar Limburg - Lummen
Waar mag ik namiddag mijn bidon laten vullen?
Hello! Ik ben een niet onknappe sportieve jongeman die regelmatig op de fiets zit. Aangezien voldoende drinken uitermate belangrijk is zou ik graag eens ergens stoppen om mijn bidon te laten vullen. Als wederdienst kan ik dan jouw een pleziertje doen door iets te vullen? Wie zit dit scenario wel zitten? Ter info: ik ben 1m80, bruine haren en ogen, netjes geschoren op de juiste plekken en ben bovengemiddeld groot geschapen ;-) Graag reacties met foto (deze worden uiteraard uiterst confidentieel behandeld en nadien krijg je ook eentje van mij) en hopelijk tot binnenkort! Groetjes van een geile wielrenner!  

Waar mag ik namiddag mijn bidon laten vullen?