Zoeken naar behandeld

Uw zoekactie voor behandeld leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nadia en Kris 30 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
Koppel zoekt dominante man voor haar.
Ik zoek een dominante man tussen de 30 en 35 jaar (tot 40 indien je een bink bent). Je bent dominant, autoritair en mag zelfs "meester" zijn. Geen flirters of slijmballen dus. Je bent groot en vrij stoer. Ik ben 30, slank en grote natuurlijke borsten. Mijn partner is steeds passief aanwezig en soms ook een vaste huisvriend. Beiden kijken graag toe hoe ik "behandeld" word. Aan pijpen en anale handelingen heb ik een hekel. Je doet de sessie zonder sympathiek gepraat, alles blijft beleefd maar wel kordaat. Bondage, keuring en lichte billenklets... zijn welkom. De eerste afspraken dienen om kennis te maken en je dominantie als meester te tonen. Nadien kan safesex. Je kan je ook regelmatig tijdens de weekends of avonden vrij maken. Regio niet belangrijk, we kunnen ontvangen en verplaatsen.  
Befrimvoetslaaf 57 jaar Antwerpen - Lier
***Uw Wil Is Wet***
Ben jij de Dame met een veeleisende behaarde of kale poes die er van geniet om lekker lang gebeft en eventueel ook gerimd te worden en er ook van geniet wanneer Uw ganse naakte lichaam van kop tot teen op een zachte en passievolle manier word gestreeld, gezoend, gelikt en gemasseerd op Uw bevelen dan zou ik dat dolgraag bij U komen uitvoeren. Uw leeftijd, gewicht, looks, huidskleur of wat dan ook is voor mij van geen belang maar wel dat U mij als Uw dienertje behandeld. Ik kan niet ontvangen maar verplaats mij overdag 7/7 voor de juiste persoon door gans België en wanneer dit bij jou thuis kan dan is dat prachtig maar wanneer het op hotel is kan dat ook en dan zijn de hotelkosten en drankjes uiteraard voor mijn rekening. Ik wens zeker NIET te neuken en U hoeft bij mij niets te doen (mag wel). U geniet gewoon relaxed van mijn verwennerij uitgevoerd met mijn verzorgde handen en mond. U mag rekenen op mijn hygiëne en discretie en ik zal zeker Uw wensen en grenzen respecteren.  

***Uw Wil Is Wet***
17 dagen
ernstig 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0473821973
bdsm sessie
Jij bent een mature dame,al dan niet in een relatie, en jij fantaseert reeds een tijdje over bdsm.Bovendien ben jij onderdanig van aard.Toch wordt ook jij graag met het nodige respect behandeld dan ben jij de dame die ik zoek.Alles gebeurt in onderling overleg en in alle discretie. Liefst kan jij jou ook overdag vrijmaken. Interesse,dan lees ik graag jouw reactie met jouw wensen en de noodzakelijke info over jezelf.Geen fakegedoe aub.Gfb.  
June Delgato, 24 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad) 0494059602
June Delgato, higher and better.
Ik doe niet aan blabla. Je bent niks waard en zal je ook nooit zijn. Discussies en al het andere onzin werkt niet bij mij, bibberen zal je automatisch doen. Je word misbruikt en behandeld zonder waarde. Ik bepaal wanneer je opstaat en of naar huis gaat. Tijd is geld, don't waste mine.  

June Delgato, higher and better.
17 dagen
June Delgato 24 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
June Delgato, zegt genoeg.
Ik doe niet aan blabla. Je bent niks waard en zal je ook nooit zijn. Discussies en al het andere onzin werkt niet bij mij, bibberen zal je automatisch doen. Je word misbruikt en behandeld zonder waarde. Ik bepaal wanneer je opstaat en of naar huis gaat. Tijd is geld, don't waste mine.  
18 dagen
Mr D 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt slavin
Meester zoekt gebonden slavin. Ben jij de slavin die alles over heeft voor haar Meester? Voer je elke opdracht zonder tegenspraak uit? De slavin haar grenzen zijn heilig en de slavin wordt altijd met respect behandeld binnen de vooraf afgesproken grenzen. Echter de Meester zijn wens is wet. En de Meester zijn wetten zijn haar hoogste goed. Leeftijd en voorkomen minder belangrijk, toewijding en onderwerping zijn des te belangrijker. Reacties met een gemotiveerd antwoord worden zeker beantwoord.