Zoeken naar bereikbaar

Uw zoekactie voor bereikbaar leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 52 jaar West-Vlaanderen - Waregem 0479325161
Voyeur
Hallo,ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel waar ik mag komen toekijken terwijl jullie sexen.Ik hou me op de afstand die op voorhand afgesproken is. Ik ben deftig verzorgd en discreet,52j.Jullie leeftijd en uiterlijk is niet echt van belang het gaat vooral om de kick kijken en bekeken te worden.Ik ben naakt en zal mezelf masturberen terwijl ik toekijk.Meer is altijd bespreekbaar.Graag reageren met naaktfoto van beiden en een korte uitleg over uzelf.Ik ben ook bereikbaar via whatsapp.  

Voyeur
Himerus 40 jaar Antwerpen - Mol
Zoek volle figuur 50+ 60+ koppel welkom
Blijkbaar een speld in een hooiberg: niet onknap jonge man van Italiaanse origine zoekt curvy / bbw / volle vrouw mag ook koppel zijn met bima (max tot 70j). Ik hou van passie en de vrouw bevredigen, geen platvloers gedoe hier. Heb ruime ervaring ook in trio’s met andere mannen en ben heel open minded. Heel belangrijk bij mij zijn ook hygiëne en discretie. Ik ben bereikbaar via telegram, kik op whatsapp en kan ook foto’s laten zien eens dat wij contact hebben gelegd.  
11 dagen
guido 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0468271234
GEZOCHT KOPPELS(21-65)
Ben een slanke hetero man(59)ik zoek koppels(21-65)die open staan voor trio,groep of zoeken jullie een huisvriend,en voor een cuckold relatie sta ik ook open.Bellen mag,geen sms en prive nummer,want ik ben het zat met al die faker.Ben ook bereikbaar via whatsapp  
Tom 48 jaar Antwerpen - Kasterlee 0472293273
Pijpdate of meer
Ik ben 48j man en sta van 8 tot 12 augustus met late dienst te werken. Welk koppeltje wil na 22u ergens regio Turnhout/Kasterlee afspreken voor pijpdate of meer? In auto of ergens buiten. Ben enkel bereikbaar via sms of Whatsapp.  

Pijpdate of meer