Zoeken naar bij alles

Uw zoekactie voor bij alles leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koppel dertigers 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Plezier met.....
Hey, Wij zijn spontaan getrouwd koppel v 37 m 39. Als koppel willen we de eerste ondeugende stapjes zetten samen met een koppel en met 4 genieten. Gezellig kennis maken iets drinken en zien wat er op ons afkomt.... wij zoeken soft... daad bij eigen partner. Wij zijn een verzorgd koppel en vinden respect en discretie ook heel belangrijk. V 172cm bruin blond haar blauwe ogen,normaal gebouwd, vrouwelijke rondingen, man 193cm bruin haar blauwe ogen normaalgebouwd. Bij interesse stuur gerust een leuk berichtje met een foto hoe jullie dit zouden zien. Wij zijn alvast nieuwsgierig. WhatsApp groepje met 4 kan ook. Kusjes  
B&P 35 jaar Zuid-Holland - Oegstgeest
Erotische vriendschap met klasse (Wij reizen graag naar BE)
Wij zijn een NL/IT stel (35, beide hetero) en zijn voor het eerst opzoek naar een aantrekkelijk, hetero (dus geen bi of bi-schierig) koppel van niveau (27-39) voor sexy avonden met z’n vieren. Graag willen we onze fantasie realiseren om seks te hebben met eigen partner in dezelfde ruimte/bed met een ander koppel. Dit voor het genot van kijken en bekeken worden, terwijl we deze heerlijke momenten met elkaar delen (geen PR, geen vv contact). We nemen graag de tijd om elkaar te leren kennen en de erotische spanning verder op te bouwen. Lekkere aperitivo’s, wijn, lingerie, gezelligheid en sexy dagjes uit naar het strand zijn dingen waar we veel van genieten en wat we graag met jullie zouden willen delen. Goede afspraken, hygiëne, geen drugs, humor en gelijkwaardig enthousiasme van alle 4 is belangrijk. Bij reactie graag een leuke foto van jullie samen (onherkenbaar mag). Na eerste contact verder chatten via Snapchat of Skype. Voor een leuk stel zijn we bereid een stukje te rijden.  

Erotische vriendschap met klasse (Wij reizen graag naar BE)
gisteren
Gelegenheidskopp 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
dating donderdag 30 maart
beste koppels, wij zijn een gelegenheidskoppel van vrouw 30 jaar en man 40 jaar. We houden van experimenteren met een ander koppel waarbij we samen een matrasje delen met 4. Nog niet super veel ervaring, maar wel leuk om bij te leren ! Concreet zoeken we een koppel bij wie we donderdag avond 30 maart kunnen langsgaan voor fun. Aanemlden met foto is leuk, wij sturen foto terug. We kunnen wel enkel verplaatsen  
gisteren
P en P 46 jaar Noord-Brabant - Breda
Koppel gezocht voor vriendschap met een extraatje
Wij zijn een knap, stijlvol, getrouwd koppel. Vrouw: 43 jaar, actief bi-seksueel. Man: 46 jaar, hetero. Wij zoeken een sportief, slank, aantrekkelijk koppel in de leeftijd tot 45 jaar, waarvan de vrouw ook actief bi-seksueel is. Wijzelf zijn niet-rokers en gebruiken geen drugs. Zijn jullie dat koppel dat houd van een gezellige avond (met een beetje meer)? Bijvoorbeeld: Als vrienden samen genieten van een goed glas wijn gecombineerd met een erotische spanning resulterend in..... Wij zien graag jullie reactie tegemoet, incl. foto waar jullie beide op staan. Reacties zonder foto worden niet geopend. Bij een wederzijdse klik ontvangen jullie een foto terug.  
Sauna vanavond 31 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Sauna vanavond
Wij zijn verzorgt stel zouden vanavond naar sauna gaan wie kan er mee wij 31j normaal gebouwd we zoeken mensen van ongeveer onze leeftijd verzorgd gelieve bij interesse een seintje te geven xx  
P-A 46 jaar Antwerpen - Geel
Koppel zoekt koppel
Hallo Wij zijn nieuw in deze wereld en willen graag een koppel leren kennen voor een vaste date relatie. Wij zijn v 46 volslank en m 47 met een licht buikje. Bij een uiterlijke klik is er veel mogelijk. Wij staan op hygiëne, vertrouwen en respect.  
E&G 25 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Opzoek naar gelijkgestemden
Hallo, wij zijn een openminded koppel die opzoek zijn naar dat tikeltje meer. Maar wat dat juist? Dat willen we samen met jullie ontdekken dus wij zijn opzoek naar een ander koppel geen singel man. We hebben wel wat verzoekjes. We zoeken een bi koppel zowel man als vrouw jullie zijn best ook openminded sociaal en doeners. We zijn ook niet opzoek naar eenmalig pleziertje maar een koppel waar in de toekomst meer mee kan gebeuren (weekendjes, gaan eten, welniss,…) wij houden wel van een drankje jointje en meer. Hygiene is belangrijk net zoals een ontspannen sfeer geen verplichtingen enzo. Stuur gerust een foto mee bij jullie antwoord zo kunnen wij ons onmiddelijk iets voorstellen bij jullie. Wij doen dan ook de moeite jullie een antwoord te geven.  

Opzoek naar gelijkgestemden
P-A 46 jaar Antwerpen - Geel
Koppel zoekt koppel
Hallo Wij zijn nieuw in deze wereld en willen graag een koppel leren kennen voor een vaste date relatie. Wij zijn v 46 volslank en m 47 met een licht buikje. Bij een uiterlijke klik is er veel mogelijk. Wij staan op hygiëne, vertrouwen en respect.  
Wij Twee 70 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
leuke avond
Als ouder paar willen we graag kennismaken met een tof koppel waarmee we na een babbel een gezellige avond kunnen doorbrengen.Met wederzijs respekt is veel mogelijk als elkeen zich er goed bij voelt. Zachte erotiek in een ontspannen sfeer en dan zien we wel waar we naartoe willen.Liefst niet éénmalig en een fijne vriendschap zouden we zeker op prijs stellen.We zijn slank en zoeken het in onze leeftijds catogorie.Tot hoors  
Saunastel 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie vergezelt ons..
Hey, Welk koppel wilt ons vergezellen naar een privésauna. Genieten van de wellness en "stilte" maar ook beetje ondeugend zijn. Kijken bekijken, mss soft maar daad bij eigen partner. Stuur gerust wat meer info wie jullie zijn en fotooke.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10