Zoeken naar bij mij alles

Uw zoekactie voor bij mij alles leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Butterlfy 25 jaar Noord-Brabant - Veldhoven
Tijd voor een date...
Na deze periode zonder (fysiek) contact toch maar de stoute schoenen aan getrokken. Opzoek naar een leuk spontaan (jong)stel, voor een vriendschap met iets extra's. Ik date alleen bij de juiste klik. Zelf ben ik normaal van postuur en vrouwelijk. Tot snel..  
A.F. 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile fantasie !
Ik zoek geil koppel om samen mijn fantasie mee te beleven. Ik, zeker niet onknap, 1m65, 60 kg, sportief,verzorgd en geschoren, zoek goed uitziende mooie mensen,hygiënisch, graag ook geschoren. Wil graag dat koppel ervaring heeft met dit soort fantasieën. Ik verlang naar alle soorten combinaties. In de eerste plaats wil ik de vrouw volledig laten genieten,tot ze voldaan is, daarna haar samen doen genieten met haar man. Daarna ook graag samen de man verwennen. Als toetje zou ik graag hebben dat het koppel mij verwent, zonder taboe's. Graag een knappe aantrekkelijke vrouw en een sportief gebouwde man. Discretie is een must. Liefst op een neutrale plaats. Graag foto bij reactie, dan stuur ik de mijne door. Graag koppel van rond de 40 jaar. Missch tot gauw.  
29 dagen
Rientje 34 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Ik wil jullie vaste (inwonende) vriendin worden
Heyhey, ik ben op zoek naar een koppel uit de regio Waasland dat graag vaste (inwonende) vriendin wil waar niet alleen seks het belangrijkst is. Zelf word ik dit jaar nog 35 en stel ik hygiëne en discretie op prijs. Ik kan niet ontvangen door omstandigheden, maar wel verplaatsen. Aangezien ik zelf een niet-roker ben, vraag ik dat rokende mensen zich onthouden. Vertel me over jullie en waarom ik voor jullie zou kiezen, liefst met een foto van beide (hoeft niet naakt te zijn hè), en bij interesse krijg je er eentje terug. Hopelijk tot snel, lieverds?