Zoeken naar black uit

Uw zoekactie voor black uit leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieters 42 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
multi-party in brussel
woensdagavond 22 juli mini-multy party met 2 black stallions in hartje brussel,er zijn nog 2 koppels welkom  

multi-party in brussel
21 dagen
Wijle 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Staycation
Wij, gemengd koppel veertigers (zij black - hij blank),zijn op zoek naar leuk (ook liefst gemengd) koppel om de komende vakantieweken wat tijd samen door te brengen. We hebben wel wat leuke fantasietjes die we nu eindelijk eens in de praktijk wensen om te zetten. Kleine verzetjes zoals een resto met ondeugend onder-tafel-kantje, een jacuzzi-duik, een spelletje truth or dare, een wandeling met losse handjes,..dit is waar we zowat aan denken. Indien jullie dat als koppel ook wat zegt, aarzel niet. Wat met vanavond al te beginnen....?  
26 dagen
Wijle 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Staycation
Wij, gemengd koppel veertigers (zij black - hij blank),zijn op zoek naar leuk (ook liefst gemengd) koppel om de komende vakantieweken wat tijd samen door te brengen. We hebben wel wat leuke fantasietjes die we nu eindelijk eens in de praktijk wensen om te zetten. Kleine verzetjes zoals een resto met ondeugend onder-tafel-kantje, een jacuzzi-duik, een spelletje truth or dare, een wandeling met losse handjes,..dit is waar we zowat aan denken. Indien jullie dat als koppel ook wat zegt, aarzel niet ...  
Anja 36 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Koppel zoekt koppel
Wij zijn koppel van 33.35 en wij zoekt ook koppel en ook BLACK MANNEN OOK WELKOM WIJ HEBBEN SKYPE  

Koppel zoekt koppel
30 dagen
Mixed Koppel 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Feestje zondag, maandag of dinsdag?
Hey, wij zijn een goed uitziend en verzorgd mixed koppeltje (zij dertiger, black / hij veertiger, blank). Is er ergens een feestje met 2 of meerdere koppeltjes waar we terecht kunnen zondag, maandag of dinsdag?