Zoeken naar borsten

Uw zoekactie voor borsten leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lekkeredokter 47 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Kn Dominant zoekt (on)erv onderdanige hete vrouw
Regio Limburg, Brabant, Antwerpen of...? Hallo, ik ben een ervaren, good-looking, gezonde en heel ruimdenkende, aangename Dominant/lustdokter en ben hier op zoek naar een serieuze, lieve, (on)gewone, nymfo vrouw/meid die wil (leren) dienen als een dirty lust/neuk-subje/patiënte die haar gaatjes en borsten graag laat bespelen, haar orgases en sappen wil geven en haar Meester wil dienen, gericht op lust, niet op pijn. Door mijn medische kennis en hoog EQ voel jij je veilig en kan er meer dan gewoon, alles binnen onze afspraken en mogelijkheden. Jou ervaring of uiterlijk zijn onbelangrijk, wel uiterst geil, discreet en aangenaam kontakt zonder druk. Ben jij zo een speelse, geile vrouw die een vaste Meester en Mentor wil, dan hoor ik het graag...  

Kn Dominant zoekt (on)erv onderdanige hete vrouw
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Zware boezem gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. En via deze weg zoek ik een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Eventueel voor regelmatig. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie verzekerd.  
Borstenman 58 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Volle borsten
Ik ben een zachte borstenman, hou enorm van volle borsten, zwangere borsten, melkborsten die gezoogd worden. Zijn jullie in het bezit van zo'n mooi stel borsten, hebben jullie fantasie om eens met melk te spuiten in mijn richting, mijn mond of gezicht, of je hebt enorm veel deugd als er aan gezogen wordt? Natuurlijk bef ik ook graag. Hele tijd geleden heb ik dit al eens mogen ervaren, en heb er nog steeds zin in. Ik ben een verzorgde en betrouwbare man, (vrouw)vriendelijk, en niet opdringerig. Hebben jullie ook deze fantasie, en wil je dit samen met mij beleven, laat snel iets weten. Zielige mensen, fakers laat het gewoon. Liefst wat in de regio.  
Verwennertje 40 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Borsten verwennen
Ben zeer verzorgde man en hou van hangborsten. Zoek daarom een dame die haar hangborsten tot in de puntjes wil laten verwennen. Verwenning van het totale lichaam met verschillende hoogtepunten is ook mogelijk. Ook lichte sm is mogelijk. Kan verplaatsen en ontvangen. Leeftijd speelt geen rol respect discretie en hygiëne des te meer. Dames met kleine of gewone borsten mogen natuurlijk ook reageren hoor deze verwen ik evenveel.  
meester d 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
opdrachten uitvoeren
gezocht vrouw die opdrachten wil uitvoeren voor haar meester. zoals gaan winkelen of werken zonder slipje. of zichzelf klaarvingeren op het werk. of haar kutje of borsten tonen aan een vreemde... daarvan moet je dan uitgebreid verslag over maken aan mij, liefst met fotografische bewijzen. partner is geen bezwaar, je man mag zelfs op de hoogte zijn dat je luistert naar iemand anders... hij mag zelfs medeplichtig zijn, hij kan de foto's nemen. lijkt dit je spannend, neem dan contact uiteraard houd ik rekening met je grenzen  

opdrachten uitvoeren
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Grote borsten gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten en wil een vrouw ontmoeten die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen .zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen. Discretie verzekerd.  
Needleplay 34 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welke vrouw wil naaldenspel,...
Welke vrouw staat open voor naaldenspel, beginnend tot heavy. Borsten, tepels, tenen, voeten, schaamlippen, dichtnaaien, saline inspuiten, vleeshaken, nagels,... Alles kan bij me. Wie heeft zin hierin. Er kan iets in de plaats gegeven worden. Tot snel... Master M  

Welke vrouw wil naaldenspel,...
Verwennertje 40 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Borsten verwennen
Ben zeer verzorgde man en hou van hangborsten. Zoek daarom een dame die haar hangborsten tot in de puntjes wil laten verwennen. Verwenning van het totale lichaam met verschillende hoogtepunten is ook mogelijk. Ook lichte sm is mogelijk. Kan verplaatsen en ontvangen. Leeftijd speelt geen rol respect discretie en hygiëne des te meer.ps dames met kleine of gewone borsten mogen natuurlijk ook reageren hoor.  
15 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Grote borsten gezocht
Ik hou enorm van grote zware hang borsten. En via deze weg zoek ik een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Ik kan ontvangen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
15 dagen
Verwennertje 40 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Borsten verwennen
Ben zeer verzorgde man en hou van hangborsten. Zoek daarom een dame die haar hangborsten tot in de puntjes wil laten verwennen. Verwenning van het totale lichaam met verschillende hoogtepunten is ook mogelijk. Ook lichte sm is mogelijk. Kan verplaatsen en ontvangen. Leeftijd speelt geen rol respect discretie en hygiëne des te meer. Ps dames met kleine of gewone borsten mogen natuurlijk ook reageren hoor.  
  1   2   3