Zoeken naar brussel

Uw zoekactie voor brussel leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, discrete XL levert zijn diensten aan de deur :)
Hoi dames! Deze discrete, knappe, prille dertiger komt als fwb graag aan huis bij gelijkgestemde dames om de dagelijkse sleur wat te doorbreken :) Wat breng ik me? Uithoudingsvermogen, sportlichaam, 1m 88 van top tot teen, 20cm gereedschap, knappe looks en makkelijk karakter. Verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Tot snel? X, D.  
Boys2 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
2 vrienden zoeken ontspanning
Hey, wij zijn 2 vrienden van 25 en 31jaar en hebben sportief lichaam . We zijn opzoek naar een leuke dame of koppel voor geile Fun . Zijn beide goed voorzien en hebben ervaring met trioĺs . Graag reageren met foto en Info over jezelf . We kunnen zowel ontvangen in Aalst als Gent en Brussel  

2 vrienden zoeken ontspanning
19 dagen
Hoog libido 67 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek eerlijk koppel
1m93 grote slanke man 67 hoog libido, intiem geschoren,goed geschapen 20x6 vrouwvriendelijk,niet opdringerig, echt lief en attent zoekt koppel met actieve dame waar ik als man een meerwaarde kan betekenen binnen hun relatie om samen de vrouw intens te laten genieten hygienne en discretie is een must,Misschien wat rijp maar totaal niet uitgeblust, welk koppel met enig niveau of vrouw met tijd overdag voeld zich aangesproken tussen Brussel en Gent ???  
23 dagen
Hans 29 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Happy, kinky-minded knuffelcontacten gezocht
Hi leukerds! Ik ben Hans, een plezante, hoger opgeleide, sportieve en erg open-minded levensgenieter van 29 met het nodige niveau en ervaring. Ben op zoek naar een leuk, ruimdenkend, interessant koppel om een fijne vriendschap mee op te bouwen en ons samen te amuseren tijdens de lockdown. Bij de juiste klik zou ik exclusief met jullie afspreken om het voor iedereen veilig te houden. Vind niets leukers dan met intelligente mensen die net als ik dat tikkeltje meer willen uit het leven gezellig samen te genieten zonder enige verwachtingen of scrupules. Veel kan, niets moet is het motto en het is geen geslaagde avond tenzij iedereen zich er goed bij voelt. Ik ben zelf 1.89m, 78kg, licht gespierd, goed geschapen, verzorgd, openminded en discreet. Van jullie verwacht ik zeker hygiëne en discretie, verder geen vereisten, zeker niet op vlak van leeftijd. Het is immer de klik die telt. Ik kan ontvangen in Brussel of verplaats me met veel plezier voor de juiste mensen. Geen fake, just fun.  
Pierre 47 jaar Brussel (gewest) - Sint-Gillis
Fiets en meer...
Ik ben op zoek naar een koppel dat ge´nteresseerd zou zijn in het volgende scenario: tijdens een fietstocht stop ik bij jou thuis om mijn fles te vullen. U stelt voor dat ik een kleine douche neem voordat ik vertrek. Ik ga en jij komt me een handdoek brengen terwijl ik onder heet water sta. Ge´nteresseerd benader je en we beginnen te spelen. Trio of cuckold scenario ... voor de rest. Ik ben bi-light zonder veel ervaring op dit niveau, maar ik sta open. Wat informatie over mij: Ik ben 46 jaar oud, ik ben slank en atletisch. Ik meet 1m85 voor 84 kg. Ik kom uit Brussel en ben Franstalig, maar ik kan rondkomen in het Nederlands. Ik hoop snel van je te horen, ik wens je veel plezier. Pierre.  

Fiets en meer...
Pierre 47 jaar Brussel (gewest) - Sint-Gillis
Libertijnse fietstocht
Ik ben op zoek naar een stel dat ge´nteresseerd zou zijn in het volgende scenario: Tijdens een fietstocht stop ik bij jou thuis om mijn kalebas te vullen. U stelt voor dat ik een kleine douche neem voordat ik vertrek. Ik ga en jij komt me een handdoek brengen terwijl ik onder heet water sta. Ge´nteresseerd benader je en we beginnen te spelen. Trio of cuckold scenario ... voor de rest. Ik ben bi-light zonder veel ervaring op dit niveau, maar ik sta open. Wat informatie over mij: Ik ben 46 jaar oud, ik ben slank en atletisch. Ik meet 1m85 voor 84 kg. Ik kom uit Brussel en ben Franstalig, maar ik kan rondkomen in het Nederlands. Ik hoop snel van je te horen, ik wens je veel plezier. Pierre.  

Libertijnse fietstocht
29 dagen
douxplairs 51 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Vijtigjarige bi-man nodigt koppel uit
Ik ben een vijftigjarige gescheiden bi-man en nodig morgenavond (dinsdag 27/10) een koppel ( met bi-man) uit op een luxelocatie in Brussel voor een trio. Indien intresse, graag reactie met foto en telefoonnummer voor verdere concrete afspraken.