Zoeken naar bubbels

Uw zoekactie voor bubbels leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vixen Hotwife 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Shopping fantasie Brugge
Ons nieuwe fantasietje als Stag/Vixen koppel is dat ik Vixen Hotwife - een geile ruimdenkende hoogblonde dame met ferme boezem - bij het shoppen in Brugge zou aanbellen bij een galante respectvolle man die me royaal ontvangt voor een glaasje bubbels en waar ik dan meteen uit de kleren kan gaan voor een vluggertje geile sex met mijn gastheer terwijl we daar dan samen filmpjes en fotootjes van maken voor mijn Stag thuis die ik hem dan live toezend. Vinden we allebei oh zo geil . Komen in aanmerking galante mannen van +35 die fan zijn van hotwifing en die respectvol zijn voor de Stag/Vixen relatie. U moet voor deze date dus wel regio Brugge kunnen ontvangen. Graag een milde bijdrage dan voor mijn shopping-budget. We verwachten uw inhoudelijke reactie met foto waarbij u ons overtuigt dat u de juiste man bent om Vixen galant te ontvangen en haar shopping budget te spijzen. We reageren alleen als uw reactie aan alle voorwaarden voldoet.  
15 dagen
filip 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoeke een wijs meiske, om in de watte te leggen.
Ben niet meer van de jongste, maar wil wel de jonste :). Bekijk alles ludiek en positief, dus geen drama-queen. Heb wel de financiële middelen om het iemand zeer comfortabel te maken in haar financieel bestaan. Beginnen met een eerste date en heb daar voor 500 euro in gedachte om het ijs te breken met een flesje bubbels. Geen vrees als je geen ervaring hebt, ben hier ook niet ervaren in. Ik vraag discretie en geef u 100% discrtie terug. Elke normale reactie zal ik beantwoorden.  
17 dagen
timo 45 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Squirting dame
Ik ben op zoek naar een dame met een zeer nat poesje die vandaag graag uitgebreid onder handen wil genomen worden : ik voorzie bubbels en wat extra's en ik bezorg jou een spetterend en nat hoogtepunt(en meerdere indien je kan). Heb je dus zo een spuitend poesje en wil je u laten verwennen?  
21 dagen
Danny 50 jaar Antwerpen - Berchem
Welke jongedame gaat mee op reis?
Sympathieke man 53-175-75-18cm is op zoek naar een spontane dame (leeftijd van geen belang, liefst met grote cup), die gratis een weekendje in Malaga wil vertoeven (je overnacht er alleen). Het is de bedoeling dat ik jou volledig in de watten leg. Glaasje bubbels aan huisbar, lekkere massage met warme massageolie op massagetafel, daarna een lekker schuimbad waarbij ik je volledig inzeep, en s avond lekker gaan eten. Uiteraard worden je reiskosten vergoed en geef ik je nog wat extra zakgeld van 1000 euro.Reageer met foto of stats, en whtsapp  
22 dagen
Danny 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Welk single meisje wil vast per maand 1500 - 2000 euro gaan verdienen ?
Dit contant en zeer discreet met goed uitziende heer van zeer goed niveau. Je bent single en waar je woont is voor mij niet relevant, ook niet als je nog thuis woont, maar je bent wel minstens 18 jaar oud. Je valt misschien wel op een oudere heer die je intens heerlijk van seks laat genieten met vele variabele orgasmes. Schaam je niet als je dit nog niet beleefd hebt, ben een zeer lieve en zachte man met enorm veel geduld om je ECHT intens van seks te laten genieten. Daarnaast uiteraard mooie fin.vergoeding per date tot wel 2000 euro per maand. Meer vertel ik graag verder, na je interesse met reactie en leuke foto.Kan ook ontvangen heel discreet in sfeervolle omgeving met een glaasje echte bubbels of rose CA VA. Nu aan jou of je hiervoor discreet interesse toont?  
Travpetra 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Slanke trav is op zoek naar lekkere senior
Slanke trav, 48-174(191 met high heels)-62kg en 18cm geschoren, is op zoek naar leuke senior die regelmatig eens langskomt voor een glaasje bubbels aan mijn huisbar met zeezicht, en uiteraard meer. Graag concreet voorstel met deftige vergoeding. X Petra  

Slanke trav is op zoek naar lekkere senior
Verwenner 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Gratis verblijf aan zee, bubbels en lekker gaan eten
Sympathieke man 53-175-65-18cm is op zoek naar een spontane dame (leeftijd van geen belang, liefst met grote cup), die gratis een weekendje aan zee wil vertoeven (je overnacht er alleen). Het is de bedoeling dat ik jou volledig in de watten leg. Glaasje bubbels aan huisbar, lekkere massage met warme massageolie op massagetafel, daarna een lekker schuimbad waarbij ik je volledig inzeep, en s avond lekker gaan eten. Uiteraard worden je reiskosten vergoed en geef ik je nog wat extra. Reageer met foto of stats, en whtsapp.  

Gratis verblijf aan zee, bubbels en lekker gaan eten
28 dagen
wapdate 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
wapavondje
verzorgde goed geschapen man , ontvang graag deze avond lekker geil vrouwtje die houd van wap voor geil avondje , bubbels snoepje c , vg 250 voorzien geen mannen , wel voor deze avond