Zoeken naar cinema

Uw zoekactie voor cinema leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Heyho 19 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Koppels naar sexcinema in oostende?
Hoi, ik ben op zoek naar leuke gezelschap om naar de erotic cinema te gaan in Oostende. Ik ben een verzorgde, goed uitziende en beleefde jongeman. Seksueel contact is geen must, maar is wel leuk meegenomen. Zijn er hier dus leuke en vriendelijke koppels die volgende week tussen dinsdag en zondag van plan zijn om te gaan? Leeftijd en looks zijn minder van belang. Cheers :)  
cine-maatje 64 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zaterdag naar Hulst
Ik ben een jong ogende zestiger met veel ervaring in cinema bezoek en de omgang met koppeltjes. Morgen, zaterdag, ga ik nog eens naar Hulst om er in de namiddag en/of avond te genieten van de geneugten des levens. Welk koppel (of singel vrouw) wil met mij de wondere wereld van een sexcinema in Hulst ontdekken? Ik heb heel veel ervaring, ben vrouwvriendelijk, niet opdringerig en pas me aan volgens normen en waarden van de mensen die mijn pad kruisen. Teasen en pleasen, uitdagen en uitgedaagd worden, kijken en bekeken worden. Voor de rest zien we wel wat verder kan en mag. Onder het rokje voelen en uitkijken voor SLIP-gevaar, een verloren handje toesteken of toelaten rond mijn zendmast van 18x5 met goede ontvangst. Veel is mogelijk, maar niets moet. Respect is het codewoord!  
18 dagen
Bart 60 jaar Antwerpen - Brasschaat
Trio vrouwvriendelijk gericht voor een weekend of op weekdagen
Welk koppel wil grenzen verleggen , leeftijd niet belangrijk hygiëne wel en respect ook . Single of getrouwd ook niet belangrijk . Ervaring veel of weinig ook niet belangrijk , hetero koppel of bi vrouw welkom.samen kunnen we alles ontdekken om fijn te genieten van elkaar of met andere kan verplaatsen en ontvangen of discrete lokatie ook mogelijk of wie durft niet alleen naar sekscinema of parenclub en heeft toch die fantasie , ik wil jullie vergezellen ook daar mee .Ben 1m72 en 80 kg intiem kaal goed voorzien hetero welkom ook voor meer date samen  
18 dagen
cine-maatje 64 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
sightseeing in Sluis...
Ik ben een jong ogende zestiger, maar sta nog graag eens met beide voeten... en andere lichaamsdelen... in het leven. Donderdag of vrijdag ga ik nog eens naar Sluis om er te genieten van de geneugten des levens en wat sightseeing te doen in de betere cinema's. Ik heb veel ervaring in de omgang met koppeltjes daar, ben vrouwvriendelijk ingesteld in zeker niet opdringerig. Welk koppeltje ziet het zitten om met mij af te spreken om elkaar daar wat uit te dagen, te teasen en te pleasen, te kijken en bekeken te worden. Samen plaats nemen in de cinema bv., inkijk geven onder het rokje of anders wil ik wel voorzichtig inspecteren of er al dan niet een slipje in het spel is... De temperatuur op die manier stilaan opvoeren en samen kijken hoever we kunnen gaan. Zelf beschik ik over een mooie en stevige lul (18x5) waar ik graag mee speel als ik jullie daarmee kan plezieren. Mogelijkheden zat dus. Welk koppeltje durft het aan? Bij interesse hoor ik het wel en kunnen we verder afspraken maken.  
Marc 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Erotische cinema aalst
Hallo Zijn hier nog koppels te vinden die een bezoekje aan de erotische cinema in aalst zien zitten aub ? Ik ben een slanke en zeeeer nette gast van 44 1.80 71 20/5 geschoren en absoluut niet fake Wie heeft interesse in bezoekje en eventueel leuke tijd te hebben ? Grtjs  

Erotische cinema aalst