Zoeken naar dames plus

Uw zoekactie voor dames plus leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eroticstel 49 jaar Antwerpen - Lier
Swingers thuisparty
Wij hebben nog slechts plaats voor 1 koppeltje op ons thuisfeestje. DATUM: zaterdag 10/6/23 AANVANG: 20 uur. Dit alles gaat door in onze prive woning met exclusief kader. Gezellige bar, luxe lounge kamer, sanitaire voorzienigen , ... Respect voor ieders wensen en grenzen. Geen verplichtingen, iedereen bepaalt voor zichzelf wat wel/niet kan. Deze party is voor alle koppels & dames die desgevallend van een mannentje meer houden. We hebben de leeftijdscategorie tussen de 30j - 55j geplaats voor deze party. Heb je interesse stuur ons even een berichtje voor verdere info Graag vergezeld van een gewone foto, zeker geen naakt en jullie leeftijden.  

Swingers thuisparty
13 dagen
koppel50 51 jaar West-Vlaanderen - Izegem
zoeken wij iets raars?
Hallo, we zijn een gelukkig getrouwd koppel van 50 en 51 en al lang op zoek naar HET ideale om ons seksleven wat spannender te maken.. we hebben al paar dingen geprobeerd maar nu weten we ZEKER wat we willen? we willen een jonger koppel die bij ons komt voor leuke (ont)spannende avond bij goed glas en een hapje.. waarbij de de spanning wat opbouwen en de kledij van de dames wat schaarser wordt.. dat we elkaar te teasen en opwinden en waarbij we beginnen elk met eigen partner te vrijen MAAR dat de man van jullie dan mij helpt mijn vrouw te verwennen.. tussen de vrouw daar en de man hier gebeurd niets! bestaan zo'n koppels wel? dat is onze wens. liefst koppel met knappe man zonder tatoes en piercings en jonger dan 40. hier is de vrouw een echt milf met stevige grote borsten.. N en K  
Frenck en Nina 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mijn secretaresse een paar uur ruilen tegen ander sletje.
Bij deze zoek ik een (gelegenheids)koppel om de dames even op hotel te ruilen. Ikzelf ben een zakenman uit Antwerpen, exotisch en dominant. Mijn secretaresse is een mooie Vlaamse bi-brunette (met rondingen) die niet vies is van mijn spelletjes en waarvan de echtgenoot niet op de hoogte is van onze avonturen. Wij zijn liefhebbers van een echt ‘slet met stijl’ look: high heels en kousen zijn een noodzakelijke voorwaarde. Wij zoeken een (gelegenheids)koppel met eveneens een knap sletje.Leeftijd speelt geen rol, de ‘looks’ des te meer! Enkel koppels die kunnen schrijven zonder spelfouten en die reageren met een foto; zonder foto, geen reply. Afspraak gaat door in Antwerpen centrum, dicht bij mijn werk in de Diamantbuurt.  

Mijn secretaresse een paar uur ruilen tegen ander sletje.