Zoeken naar dames plus

Uw zoekactie voor dames plus leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anne en D 58 jaar Antwerpen - Beerse
cuckoldkoppel zoekt mannen met grote pik...
Hallo geile mannen, Wij een matuur cuckoldkoppel uit de Kempen en zijn op zoek naar groot geschapen mannen om het vrouwtje lekker te verwennen en zelf ook verwend te worden... Kunnen ontvangen... Horen wel van jullie. Oh ja, je houdt wel van grote tieten, stevige kont en vol gebouwde dames...  

cuckoldkoppel zoekt mannen met grote pik...
19 dagen
M-V-V 36 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Geil seksfeestje op 23 mei om 22h
Hey allemaal, Wij M36j en V36j + vriendin 24j houden dinsdagavond 23 mei te lichtervelde een leuk seksfeestje. Wij zoeken potente mannen die langskomen en onder commando van de dames de man neuken en lekker onderspuiten. De dames gaan passief helpen en lekker naakt toekijken hoe de mannen seks hebben. Vrouwen gaan dus niet actief meedoen maar wel geil toekijken en mss handje helpen om de mannen te laten spuiten over onze man. Graag mannen die in groep kunnen presteren en graag een man neuken. Gelieve te reageren met foto en gsm nummer. We contacteren iedereen dinsdagavond rond 21h met exacte adres van de party.  
26 dagen
HQS 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Triodate
Gedistingeerd down to earth koppeltje zoekt galante klasseman voor een erotisch damesgericht trio. Geen excessen of extremen. Discretie, hygiene gevraagd en gewaarborgd. We prefereren een lange termijnsetting boven eendagswippers.