Zoeken naar doen

Uw zoekactie voor doen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 28 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Eerste soft ervaring
Jongen in heterorelatie zoekt een zachtaardige man om een eerste ervaring op te doen. Discretie en hygiene zijn voor mij super belangrijk. Ik heb een normale/slanke lichaamsbouw en een mooie lul. Een voyeur is ook altijd welkom.  
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kleine piemel zoekt speelkameraadje
Deze jonge man houdt er van om overal betast te worden. Dat je met mijn klein piemektje speelt, en als je braaf bent mag je vinger eens in mijn maagdelijk kontje binnen glippen. Wil je graag eens met mij spelen terwijl ik op je bed lig? Jij mag veel met mij doen terwijl ik passief blijf liggen. (niets te extreem) Make me an offer I can't refuse. Ik ben 37 jaar, 1m70 95kg en zowat overal behaard. Hoe klein mijn piemeltje is mag je zelf opmeten. Ik kan niet ontvangen!  
Oudere mature 64 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
zou graag alleenstaande man bevredigen
Wie is het wat moe van er steeds zelf aan te spelen en laat het graag eens doen lekker zacht discreet tot ie knalt van puur genot!  
Geil 47 jaar Antwerpen - Duffel
Leuke 50+ gezocht
Deze morgen geil opgestaan en na lange tijd nog eens zin om nog eens een andere pik te doen spuiten. Wie heeft wat in de aanbieding?  
Set 54 jaar Antwerpen - Herentals
Wie kan mij ontvangen
Ik rij van Turnhout naar Herentals Welke verzorgde man wil mij ontvangen voor een lekker verwenbeurt. Graag stats en woonplaats doorgeven. Wat wil je zoal graag doen? Hoe geiler je maakt, hoe meer er kan gebeuren.  
Verlegen twink 27 jaar Antwerpen - Lille
Jonge twink zoekt opleiding (NIET éénmalig)
Hi, ikzelf ben een grote atletische bi-jongen van 27. Ik heb nog niet giga veel ervaring en zoek dus iemand verzorgd die kan ontvangen voor regelmatig mee af te spreken (liefst overdag). Iemand safe, die rustig kan beginnen maar op termijn hard en diep kan gaan en meerdere uren kan presteren. Bestaat er iemand die safe kan op bouwen (op termijn soa-test), maar toch als een echte bull kan doorgaan op termijn? Geen alles neuker, ik wil jou voldoende kunnen bieden en weten dat we alles veilig kunnen blijven doen. Want op termijn wil ik alles, want die ervaringen heb ik nog niet, iemand die zich helemaal botvierd op me en meermaals zich wil laten bevredigen. Ik wil opgeleid worden om alles van je aan te kunnen. Graag voldoende tekst in je reply, vanwaar je bent, of je soa test ziet zitten op termijn en wanneer je je zoals vrij kunt maken  

Jonge twink zoekt opleiding (NIET éénmalig)
Joris 52 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zin in sex !
Wie heeft er deze voormiddag ook nog tijd om rond 11.00 uur af te spreken en samen een leuk moment te beleven. Ben jij van de buurt reageer dan snel en laat ook gerust weten wat je allemaal graag wil doen. Hopelijk tot straks ! Geile groeten  
Joost 48 jaar Limburg - Lommel
Waar mag ik mij even komen opfrissen
Ik moet deze avond naar een meeting in de buurt van Lommel. Ik kan jammer genoeg niet langs thuis om mij even op te frissen. Mag ik dit ergens komen doen. Tussen 17 u en 18u30. We kunnen misschien samen onder de douche en elkaars rug wassen?  
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Verwennen
Morgen, dinsdag, kan ik ontvangen iemand zin om af te spreken. Laat het maar weten en misschien heb je wel een voorstel wat je graag wil doen.  
Hot 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum on face
Zijn er vandaag hete mannen in de buurt die willen gepijpt worden en mijn gezicht of momdje willen volspuiten? Je moet zelf niets doen....mail met foto van je paal krijgt voorrang  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10