Zoeken naar doen

Uw zoekactie voor doen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten met sympathiek mv stel
Welk MV stel wilt samen erotisch plezier maken? 30j, 1m87, 89, 19x5, Gent. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel scenario's zijn mogelijk. Discreet, hygiëne, respect en vooral genieten. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen?  
Dirty 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky koppel gezocht
Welk koppel is ook kinky gericht ? Zoek een koppel om heel spannende dingen te doen , ook jullie bezig zien is geil maar het vrouwtje te zien genieten van ons allebei is werelds.laat me iets weten via mail en liefst met foto Xxx  

Kinky koppel gezocht
Arne 19 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontmaagder gezocht
Dag koppels, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een koppel die een sportieve jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan ontvangen om mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jullie is dat jullie hygiënisch zijn, hoe jullie eruit zien of hou oud jullie zijn maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
12 dagen
Dave 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil koppel
Geil koppel gevraagd waarvan de vrouw het ziet zitten een frottage te doen met haar man/vriend? Man mag mij pijpen en ik pijp ook, filmen mag. Pffff grapjassen zich onthouden aub, get a life.  
12 dagen
Knuffelaar 41 jaar Limburg - HASSELT
Wandelen
Is er een koppel dat morgen(zondag)gaat wandelen en gezelschap zoekt en tijdens de wandeling kunnen we misschien spannende dingen doen elkaar een beetje teasen en wie weet wat er volgt.Plaats wandeling maakt niet uit.  
12 dagen
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ntvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
Twee vrienden 30 jaar Utrecht - Woerden
Welke stellen wil genieten van sex date in Antalya
Welke stellen t/m 50 jaar wil/zoek spannende sex date in Antalya. Periode april t/m september 2024. Hebben jullie al vakantie geboekt of willen jullie nog boeken en kunnen we samen in Antalya bij elkaar kommen voor sex, zon, strand/zee en voor ammusementen. Wij zij twee vrienden, beide kan/mag mee doen en/of een man doe mee. Ben single, hetero geil, potent, jongeman 30 jaar, 185cm lang, met een een grote paal en vind heel vaak sexen fijn. Mijn vriend, single, hetero, geil, potent, jongeman 50+, met een normaal paal en hou heel vaak van sex.  

Welke stellen wil genieten van sex date in Antalya
Niels 29 jaar Limburg - Hechtel
Mijn eerste blowjob geven
Hey, ben man van 29j, 1m82, 75kg, normale lichaamsbouw, discreet, niet roker, open minded. Ik heb nog nooit iemand gepijpt maar wil dit al even eens doen, ben op zoek naar een koppel om de man te pijpen. Liefst samen met de vrouw zodat zij mij wat kan leren om samen de man te verwennen. Afhankelijk van de klik misschien me ook laten neuken door hem maar dat is niet zeker. Ik sta ook volledig open voor contact met de vrouw en haar lekker verwennen als jullie willen. Ik kan makkelijk verplaatsen en soms ook ontvangen bij mij thuis. Hopelijk hebben jullie interesse en kunnen we iets afspreken!  

Mijn eerste blowjob geven
12 dagen
Jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
Medisxh onderzoek
ik ben een jonge gast van 24 die graag nog eens onderworpen wordt aan een medisch onderzoek door een koppel jullie zijn dan dokter en verpleegster en onderzoeken alles van mij als alles goed gekeurd is en jullie hebben zin doen we nog een trio ik zou wel graag tijdens het onderzoek ergens de borsten van de verpleegster betasten moesten jullie nog vragen of intresse hebben mail me maar willen jullie eerst een foto zien stuur dan ook maar een mailtje  
12 dagen
YrMaster34 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Extreem onderdanig cuckoldkoppel aanwezig?
Als jullie durven kom naar hier, ik ontvang jullie in een cossy ingericht appartement. Als jullie binnen zijn kleden jullie je samen uit, man volledig naakt, vrouw mag enkel haar hoge hakken aanhouden, en gaan jullie beiden naakt op jullie knien zitten. Ik tape jullie beide , vast aan jullie enkels en polsen en doe de vrouw een dog collar aan. Vanaf dan begint het vrouwtje haar harde beurt, terwijl jij toekijkt en niks kan doen. Ik ga haar spanken met men handen en leren riem, op haar clitje zuigen en bijten, haar hard neuken in haar mond, kut en kont (met condoom), fisten (optioneel) , haar men zaad laten slikken of haar gezicht onderspuiten keuze aan haar, golden shower (optioneel)! En dit allemaal voor je neus. Koppel die dit aan durft? Looks 1m82 84 kg, sportief, 17 cm proper geschoren! Niveau, Hygiene, discretie, en als het jullie bevalt kan het zeker meer! Tot snel?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10