Zoeken naar doen

Uw zoekactie voor doen leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Dieter 41 jaar Antwerpen - Essen
Sletterig wijfje gezocht
Je hebt zo van die dagen. Volgende week heb ik tijd om mij bezig te houden met een jonge of minder jonge vrouwelijke slet. Jij staat open voor alles en je gedragen als een slet vind je helemaal top. Je hier voor mij te kijk zetten, laten vernederen, misbruiken, taken uitvoeren en uiteraard ook de baas plezieren spreekt je helemaal aan. Jij, kan verplaatsen of opgehaald worden zodat we hier ons ding kunnen doen. Stop is echter wel stop, voor beide partijen. Ik ontvang je in Essen, maar pik je gerust op in Kalmthout of omstreken. Je leeftijd of uiterlijk spelen geen rol zolang je maar open staat om een uurtje mijn slet te zijn. Stuur me jouw fantasie/kik en we starten van daar.  
22 dagen
Kinky date sub 49 jaar Limburg - Beverlo
bdsm , zoek dit weekend
hoi kinksters , is er int weekend wat te doen in de bdsm sfeer ?ik onderdanig bi zoek contact met MRS/ MR , MRS/s , feestje meerdere onderdanen kan ook . strapon fantasie .alvast bedankt Alle voorstellen welkom .Vanaf vandaag beschikbaar  
22 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN (ONDERDANIGE) VROUW VOOR RELATIE
Zoek een (onderdanige) vrouw 20j-65j, voor relatie, alleen onderdanig bij sex, erotieke sfeer, BDSM, buiten de gewone dingen die we doen! Bij een juiste klik kan samenwonen! Wens GEEN FAKERS!  
loopse teef 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
straathond van goede komaf is op zoek naar een baasje voor vele uren spelplezier. Deze hond wil streng opgeleid worden en alles doen om zijn baasje te plezieren. de teef likt graag de ballen van haar baasje en neemt zijn pik helemaal tot diep in haar keel. Ze stopt met volle toewijding haar tong diep in het gaatje van haar baasje en likt alles netjes schoon. Het zaad en de pis van haar baasje zijn een ware traktatie voor haar en ze begint te kwispelen bij het idee door haar baasje taboeloos vernederd en misbruikt te worden. Dit teefje is extreem onderdanig en tot alles bereid  

aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
23 dagen
Karl 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante bi-dokter (50+) gezocht
Dokter vraagt me mij uit te kleden tot mijn onderbroek, begint met algemeen onderzoek, betast mij overal. Kijkt al eens in mijn onderbroek naar mijn beharing, geeft commentaar. Dan vraagt hij mijn onderbroek tot mijn knieeen omlaag te doen en eikel te ontbloten. Als hij merkt dat ik stijf word, verandert de toon. Dokter vraagt of ik bigevoelens heb, vraagt naar mijn seksuele ervaringen. Ik vertel dat ik geen bi-ervaring heb. Dokter antwoordt dat ik stijf geworden ben en daarom genitaal en anaal onderzoek nodig is. Ik moet mijn onderbroek uittrekken, dokter onderzoekt mijn pik en ballen, drukt met zijn vinger op mijn kontgaatje. Stelt vast dat het heel strak is. Ik moet op de onderzoekstafel liggen, de dokter rekt mijn kontje op met zijn vingers, brengt een plugje in, meet de gevoeligheid van mijn tepels door er hard in te knijpen. Ik moet op mijn knieeen zitten en de dokter stijf pijpen. Dan ontmaagdt hij mij en neukt mij steeds harder. Ik moet klaarkomen en mijn zaad oplikken. Wie?  
24 dagen
Xtreme fantasies 20 jaar Antwerpen - Willebroek
Dit omvat alles!
Beste, ik ben een 20 jarige jongeman en ben super kinky aangelegd, hier dus enkele dingen die ik graag uitprobeer/naar opzoek ben. Hygiene, discretie en oprechtheid staan bij mij voorop. liefst vrouwen of koppels maar trans en mannen zijn zeker ook welom! Ik ben opzoek naar CNC, Kidnapping, primal, deze dingen kunnen gebeuren met vooraf gemaakte afspraken. Ook ben ik een echte fan van breeding en cuckolding als bull. Ook dit met vooraf afgesproken regels. En tot slot ben ik een fan van BNWO en zou hier graag dieper in ontdekken, en dan bedoel ik ook alle aspecten. Laat me weten hoe en wat jullie graag zouden doen en ik reageer zodra ik kan!  
Nien 27 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Op zoek naar dominant voor trio
Hallo Wij (Hij dominant, 50 j, zij onderdanig, 27j) zijn op zoek naar een dominante man of vrouw die eens wilt meespelen met ons. Ergens in de paasvakantie. Vooral op zoek naar iemand die verzorgd is en tussen 27 en 50 jaar is. Interesse? Stuur dan een bericht met foto en vertel ons wat je graag zou willen doen. Indien je een fetlife account hebt, geef dan ook door hoe je daar noemt. Wat vinden wij leuk? Touwen, vernedering, lichte pijn, straffen en belonen, aftercare,... en seks. Groetjes Hij en zij.  

Op zoek naar dominant voor trio
25 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
25 dagen
Meester mike 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel... ook cuck koppeltjes welkom... Tot snel  
26 dagen
Meester P 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Meester zoekt slavin
Zeer ervaren meester zoek dame,meisje of vrouw om.... Alles is uiteraard vooraf bespreekbaar. Ik ben in het bezit van veel materiaal,kennis en ervaring. Leeftijd of uiterlijk is niet van belang,enkel ingesteldheid. De bedoeling is om regelmatig sessies te doen en deze telkens met een goed gevoel te eindigen. Indien interesse:stuur mij een email met uw kink en fantasieën om verder te kunnen bespreken en ook af te kunnen spreken. Grtz...  
  1   2   3   4   5   6   7