Zoeken naar doen

Uw zoekactie voor doen leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Onderdaan 53 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Dominante vrouw met of zonder bdsm ervaring gezocht
Onderdaan zoekt vrouw welke mij wilt domineren. Wanneer je een vrouw bent en dominante gevoelens hebt en je kunt deze thuis of in je job niet kwijt, je wordt misschien wel eens als druk, overweldigend of overheersend omschreven? Dan zou ik graag in contact met je komen om hier iets mee te doen richting mij. Wanneer onervaren, dan mag je dit naar mij toe oefenen en leren. Zo kunnen we samen toe werken naar een D/s relatie.  
29 dagen
dirk 52 jaar Antwerpen - Zoersel
Online contact !
Ik wil het rustig aan doen als dominante BDSMer zodat ik hier op zoek ben naar een dame met onderdanige gevoelens om online fantasieën , verlangens en ervaringen mee uit te wisselen via mail. Samen opwindende scenario's bedenken, ervaringen uitwisselen en heerlijk fantaseren over BDSM. Elkaar online een beetje aftasten en de spanning opbouwen tot een spannende climax op afstand. Ervaring of leeftijd niet van belang. Vooralsnog online contact, maar je weet nooit wat er nog meer uit voort kan komen. Zijn er dames die dit ook wel zien zitten?  
30 dagen
Erectus 31 jaar Antwerpen - Kontich
Kinky vrouw gezocht...
Ben jij een Kinky vrouw die openstaat voor een nieuwe avonturen te beleven met een goeduitziende man met ervaring? Laat je jou graag leiden in het spel? Indien je nog geen ervaring hebt geen probleem, we doen dit stap voor stap op jou ritme...  
  1   2   3   4   5   6   7   8