Zoeken naar dominant

Uw zoekactie voor dominant leverde 81 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bit 48 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
niet te groot geschapen maar wel licht dominante top gezocht
titel is duidelijke, ik zoek bij voorkeur een gay man top/versa die licht dominant is (in bed en niet op sm niveau voor alle duidelijkheid. kan je me donderdag ontvangen in de regio hoor ik het graag van je  
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
10 dagen
Dominant 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zuigsletje gezocht
Ik (1.90m. 90kg. Gespierd. 20cm en dik) zoek een pijpsletje. Meermaals afspreken is mogelijk. Ik ben hetero maar zeer dominant. Gezogen worden door een onderdanige man is een grote kink. Ik ontvang en verplaats niet. Ik zoek: -35 jaar. Onderdanig. Goed kunnen zuigen en braaf kunnen slikken.  
Anaallover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie bottomīs ervarende leegzuiger,glad bare kont ontvangt sīavonds?
Ben dominant, 50 voor veel in,ervarende kontneuker met lekkere zuigpik 17/5,force eikel(in stijf),of wil jij mijn pik langdurig pijpen en leegzuigen?Ik kan langdurig niet klaarkomen dus,intiem glad!Voor regelmatig afspreken is zeer welkom,wel eerlijk afspreken en genieten!Trav/Shemale/Trio/2 Bottomīs zeer welkom! Wie sīavonds ontvangt?No fake aub x  

Wie bottomīs ervarende leegzuiger,glad bare kont ontvangt sīavonds?
Geile bottom. 63 jaar Limburg - Overpelt
Bottom voor oudere top.
Welke oudere top wil mij gebruiken als zijn onderdanige anaalslet? Ik spreid gewillig mijn benen en billen voor u waarna u doet wat u wilt. Ik sta open voor langdurige penetratie en assplay en heb ook diverse speeltjes waarmee u mij kunt penetreren. Mij neuken is met condoom. Ik heb een fetisj voor pvc, lak, leer, rubber en nylon en ben erg exhibitionistisch. Ben ook in voor foto en film opnames. Indien u mij kunt ontvangen kom ik graag naar u toe. Graag eerlijke reactie van een oudere man en hoe ouder hoe geiler ik het vind. U mag zeker dominant zijn maar dat is geen must. Geen pijn maar wel lust. Zowel Belgische als Nederlandse reacties welkom en iedereen krijgt eerlijk antwoord.  

Bottom voor oudere top.
10 dagen
Buurman81 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geilen op de slip/foto van uw vrouw/vriendin
Sportieve verzorgde man, goed voorkomen en zeer discreet geilt graag op de vrouw next door, normale types.... Welke man nodigt me uit om te geilen op de slip/foto's/video van zijn vrouw? Je moet kunnen ontvangen. Ftoto en film bekijken en geilen op haar slipje nylons of heels.... Onderdanige mannen mogen mij ook pijpen en kan wel dominant zijn indien gewenst. Ik ruk of pijp zelf niet bij jou. Normale pik met veel zaad.... Droom je ook dat een andere man op uw vrouw geilt? Contacteer me dan voor concrete afspraak. Ik breng niets zelf mee, ook geen foto's van mijn vrouw.  
11 dagen
frk 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sissy en onderdanig zoekt een vaste pik om te zuigen en meer
Deze slaafs ingestelde sissy zoekt een vaste dominante pik om te pijpen en zich onderdanig in te stellen tegen zijn Meerdere of Meester of Dominant koppel, bdsm en neuken zeker mogelijk.  
Sub 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sub zoekt meester
Ik ben een sportief gebouwde sub. In ben hetero en in relatie en normaal zelf dominant maar al tijdje met fantasie om sub te zijn. Ik zoek een jonge meester(es) die me wilt opleiden en gebruiken. Waar ik vooral op kick: vernedering, opdrachten, gebruikt worden, spuug, tik op gezicht en kont, hardhandig op men plaats gezet worden, oksels likken of kont. Anale vernedering kan ook of gedwongen worden jou oraal te bevredigen. Ik ben van Leuven 35, 1m86, 77kg, 17 CM, sportief lichaam.  

Sub zoekt meester
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Deze namiddag beschikbaar
Veel kan ... tops welkom ... ouder geen probleem... dominant ook welkom ... van soft tot ... reageer met stats kicks en foto  

Deze namiddag beschikbaar
12 dagen
Jean 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Oudere Top gezocht
Ik zoek een eerlijke oudere TOP , graag groot geschapen , wat dominant. Indien je interesse heb in een onderdanige SiSi/trav bot ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil liefst niets eenmaligs , maar sta open om samen te experimenten en te genieten. Ik draag graag kleedje , nylons stay ups , high hiels , slaafskap op en halsband om de nek met ketting aan. Mijn poepje bied ik graag goed gespoeld aan en steek er graag een but-plug in . Graag je stats en foto ik stuur graag foto terug bij interesse. Telefoon nummer kan je krijgen om snel kennis te maken en af te spreken  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9