Zoeken naar dominant

Uw zoekactie voor dominant leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
Versa bare cum 43 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Versa bare cum
Hoi fijne middag iedereen , iemand zin in een zwoele geile date met versa ? ben zowel dominant als onderdanig alsook slikkend sperma keeltje ... Stats looks wensen met Foto worden beantwoord . Zin ? Dan lees ik jullie graag .  

Versa bare cum
Romio 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie bottom´s,ervarende zuiger of glad bare kontje ontvangt s´avonds?
Als je van langdurig pijpen houdt en wil je leegzuigen of goed diep bare geneukt wilt,dan wil ik zeker langs komen!Mijn stats;Ben dominant,gezond, 50 voor veel in,ervarende kontneuker met lekkere zuigpik 17/5,force eikel(in stijf),of wil jij mijn pik langdurig pijpen en leegzuigen?Ik kan langdurig niet klaarkomen dus,intiem glad!Voor regelmatig afspreken is zeer welkom,wel eerlijk afspreken en genieten!Trav/Shemale/Trio/2 Bottom´s zeer welkom!Ervarende zuiger is zeer belangrijk! Wie s´avonds ontvangt?Graag niet ver van Antwerpen(regio)No fake aub x  

Wie bottom´s,ervarende zuiger of glad bare kontje ontvangt s´avonds?
25 dagen
bibottom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Op zoek
nteresse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
26 dagen
Sub 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sub zkt meester(es)
Ik ben een sportief gebouwde sub. In ben hetero en in relatie en normaal zelf dominant maar al tijdje met fantasie om sub te zijn. Ik zoek een jonge meester(es) die me wilt opleiden en gebruiken. Waar ik vooral op kick: vernedering, opdrachten, gebruikt worden, spuug, tik op gezicht en kont, hardhandig op men plaats gezet worden, oksels likken of kont. Anale vernedering kan ook of gedwongen worden jou oraal te bevredigen. Ik ben van Leuven 35, 1m86, 77kg, 17 CM, sportief lichaam.  
26 dagen
slaaf 55 jaar Antwerpen - Turnhout 0474698550
slaaf
Deze slaaf 55/180/90. 14/4 is op zoek naar een harde Meester/Dominant. De Slaaf is voor veel te vinden. U zegt maar wat u wil doen. De Slaaf is van regio Turnhout.  
26 dagen
Will 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pis en scat date gezocht
Eventueel met bdsm dominant.  
27 dagen
Nick 33 jaar Waals-Brabant - Grez-Doiceau
Jonge bottem op zoek naar leuke vaste top daddy(40+)
Hey, Ik ben Nick 32j man in hetero relatie. Met een geheime bi kantje😉! Ik dring dus dan ook echt aan op discretie en hygiëne. Zelf ben ik 1m70 76kg. Donkerblond en intiem geschoren. Graag zoek ik een leuke daddy(40+)dominant? Graag! Die mij wilt gebruiken...ik sta open voor veel. Indien een leuke scenario hoor ik het graag! Eventueel op zoek naar een vaste iemand voor regelmatig af te spreken. Zelf kan ik zelden ontvangen(kan soms wel). Ik verplaats me wel vlot en in een straal van max 20km. Spreek ik je aan stuur maar gerust een berichtje :) graag met foto van je lolly! Die krijgen voorrang op een antwoord🙈!. Groetjes,  
Anaallover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek bare bottoms die s´avonds kunnen vrij ontvangen,chubby zeer welkom!
Als je van langdurig pijpen houdt en wil je leegzuigen,dan wil ik zeker langs komen!Mijn stats;Ben dominant, 50 voor veel in,ervarende kontneuker met lekkere zuigpik 17/5,force eikel(in stijf),of wil jij mijn pik langdurig pijpen en leegzuigen?Ik kan langdurig niet klaarkomen dus,intiem glad!Voor regelmatig afspreken is zeer welkom,wel eerlijk afspreken en genieten!Trav/Shemale/Trio/2 Bottom´s zeer welkom!Ervarende zuiger is zeer belangrijk! Wie s´avonds ontvangt?Graag niet ver van Antwerpen(regio)No fake aub x  

Ik zoek bare bottoms die s´avonds kunnen vrij ontvangen,chubby zeer welkom!
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig in geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9