Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lustslaafje 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Welke dominante man?
De natuur heeft mij gezegend met een natuurlijk onbehaard slank lichaam en vrouwelijk uitziende heupen .Ik zoek een vaste (licht) dominante man die regelmatig wil genieten van mij en en met mij. Je kan me eventueel opleiden naar jouw wensen tot jouw vast pijp, zuig en neuksletje voor regelmatige dates. Ik ben onderdanig, dus jij weet wat je wil en neemt kordaat maar respectvol de leiding. Ik stel mijn lichaam, mond, keel en nauwe bijna maagdelijke kontje ter beschikking. Als het klikt kan veel in een sfeer van vertrouwen. Nadruk op lust, maar ik sta open voor milde pijn. Ik ben een een bi-man van 53 jaar, slank en groot. Hoewel ik nylons en een string zeer opwindend vind ben geen cd, trav of trans. Wie wil kennis maken en hopelijk regelmatig afspreken? Ik ontvang niet, verplaatsen kan zonder probleem.  
Jean 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek extra oudere top man
Als onderdanige SiSi bot met weinig ervaring ben ik op zoek naar extra groot geschapen liefst wat dominante oudere top. Je vind ze weinig de eerlijke oudere oprechte top mannen. Indien jij een echte oudere groot geschapen dominante top bent laat snel iets weten. Laat je stats en foto na als ook je echte wensen Je krijgt antwoord met foto terug en met telefoon nummer om snel eerlijke afspraken te kunnen maken  
Jonas V 27 jaar Antwerpen - Beerse
Cumface
Welke verzorgde (licht dominante) man van max 45j kan morgen tussen 18u en 20u langskomen om zijn lading over mn gezicht te spuiten nadat ik je gepijpt heb? Ik ben een gebonden hetero van 27j, 1m73, 71kg met bottom feelings. Heb al meermaals iemand gepijpt afgelopen jaren. Enkel reageren met stats en foto als je kan tussen die uren  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
klaas 55 jaar Antwerpen - Zoersel
zoek dominante top
Ik zoek een dominante top die een bottom weet te gebruiken  
10 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
10 dagen
Cumdump 43 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Outdoor facefuck gezocht
Wie wil mijn mond vanavond na 23 uur gebruiken ? Ik ben zeer onderdanig en wordt graag in mijn mond geneukt. Welke ietswat dominante top heeft zin om mij vanavond ergens outdoor of cardate te misbruiken?  
11 dagen
Chris 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige bottom zoekt dominante top
Ik ben een jinguitziende zestiger en een onderdanige bottom. Ik zoek een dominante top om mij te laten grmebruiken als,zijn speeltje. Sex onder dang. Trefwoorden : tongzoenen, pijpen en gepijpt worden, vooral mij grondig en diep laten neuken, komt oprekken en anaal plT. Ik heb kleine gevoelige tieten en ietwat vrouwelijk lichaam. Ik kan ontvangen want ik woin alleen. Kan ook verplaatsen. Dominante lacks welkom.  
Jonathan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
FWB top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiëne staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact op wekelijkse basis, leeftijd van 30 tot 55j, slank tot gespierd of beetje volslank met ervaring(!), dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel en beetje kinky. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik kan verplaatsen op weekdagen overdag(!) in de ruime regio van Aalst-Dendermonde-Wetteren dus kan makkelijk afspreken. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  

FWB top gezocht
11 dagen
maagd 56 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
50+ Top gezocht
172 cm 74 kg, maagdelijke kut Zoek vaste eventuele dominante 50+ Die van mij zijn vaste af te neuken slet wil maken. Eventueel ook africhting tot CD slet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10