Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Didier 54 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
dominante tv gezocht
Hoi, Vijftiger. CD. Zoek dominante, perverse meesteres. Graag uw wensen en bevelen.  
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
Hetero getrouwde 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek dominante tv
Wie verleidt me om me uit te kleden, en me te laten vast binden, dan te merken dat je een piemel hebt, die je in mijn mond steekt, cowgirl gaat op mijn lul, met mijn kont speelt (anal play met speeltjes of zelfs neuken).  
11 dagen
Johan 47 jaar Limburg - HASSELT
Gedomineerd worden
Hallo ik zoek voor morgen (dinsdag 9/4) een dominante persoon (trans/trav/cd/m) die mij wil als zijn rim en pijp slaafje wilt hebben. De bedoeling is dat je mij vastbindt en mij dan lekker lang je gedwongen laat pijpen tot je meerdere keren klaarkomt in mijn mond en je lekker diep laat rimmen jij blijft gewoon de hele tijd passief en trekt mij op het einde gewoon af. Voorwaarde zijn wel jij kan ontvangen, draagt nylonkousen (deze worden meegebracht door mij) en bent anaal gespoeld en intiem geschoren. Foto van je gerief hoeft niet maar indien je te groot geschapen bent mag je mij ook neuken (met condoom) ik ben gespoeld dus stuur zeker je stats door.  
12 dagen
Frank 52 jaar West-Vlaanderen - Menen
Zoek dominante man
Geen dominante tv die mij wilt als likslaaf lustslaaf speelslaaf??? Veeeeeeeeeel kan. Wel zeer discreet!!  
Ramona 55 jaar Limburg - Kerkrade
Cd sletje zoekt geille neukers
55 187 84 17x5. Ik zoek n geile dominante top die weet wat ie wilt. Ik ben n gele zaadslet die graag afgeneukt wordt. Jointje, poppers, filmpje kijken. Ik ontvang  

Cd sletje zoekt geille neukers
13 dagen
Sissy 35 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
Sissy zoekt dominante senior vanaf 60j die vrij kan ontvangen regio 02.
Sissy 35/178/75 zoekt dominante behaarde senior vanaf 60j die vrij kan ontvangen regio 02 Brussel. Zoek voor iemand vast. Ik reageer enkel op ernstige berichten met beschrijving en met normale foto, al dan niet herkenbaar.  
Bieke Travo 48 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
Zijn er toevallig in de onmiddellijke omgeving van Putte/Beerzel/Peulis wat geile dominante tops met lekker grote loeiharde ochtendpalen die hun overvolle zak/zware ballen willen ledigen door dit pijpgrage zaadgeile sissysletje/bimbo fucktoy genade- en respectloos hard en deep-throat te keelneuken tot ze m'n bek vol zaad pompen en/of m'n hoerensmoeltje vol spuiten met hun dikke witte kleverige spermaslierten!! Ik slik tot de laatste druppel, heb een zéér gulzig en haast onverzaaadigbaar pijpmondje en (voor de liefhebbers) een extreem gewillig lekker strak kontje in de aanbieding! Ik heb echt hoogdringend een goeie beurt nodig liefst van meerdere tegelijk(gang-bang) en wil hiervoor desnoods eventueel tot Bonheiden/Rijmenam en Heist-op-den-Berg fietsen en/of me brutaal laten ontvoeren door een grote bende die me helemaal suf en m'n mondje/kontje compleet te pletter neuken. Hoe meer pikken hoe meer ik zal moeten slikken, tenminste als jullie goed kunnen mikken!!!  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
16 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/sexslaaf zoekt dominante trav/ts voor africhten en uitlenen
Ik ven een jinguitziende zestiger en zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik zoek een dominante travestie/ts om mij af te richten en opleiden rot haar neukteef/sexslaaf. Om uitgeleend te worden aan andere dominante travs/ts. Op termijn eigendom worden van de meesteres. En gebruikt worden als een hoer voor anderen. Ik heb kleine tieten en ietwat vrouwelijk lichaam ik woon alleen en kan alke dagen ontvangen. Ook jN ik verplaatsen  
Nancy 48 jaar Antwerpen - Lier
Veel pijpzin
Ben je een dominante man of man die graag top wil zijn, stuur me dan een berichtje x  

Veel pijpzin
  1   2   3   4   5