Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Samir 30 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Geile trav zoekt trio of feestje
Hey geilerd ik ben een zeer knappe vrouwelijke Femboy die graag hakken, pruik en lingerie draagt . Ik zoek soft dominante mannen voor een leuke date in een gezellige respectvolle sfeer, Ken je een 2de persoon, altijd welkom ;-) kunnen er een gezellige avond van maken. Hou ervan als hetero mannen mij bekijken terwijl ik sensueel dans en ik hen wat kan teasen. Voor alles een eerste keer ;-) Discretie, wederzijds respect en veiligheid is geen vraag maar een eis. Zelf verplaats ik op een discrete manier enkel voor trio of groep geen mannen alleen. Met vrouwen doe ik weinig tot niets :-) geile groetjes ENKEL SERIEUZE REACTIE´S  

Geile trav zoekt trio of feestje
Claudinetrav 51 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
ZOEK OUDER
Ik ben een zeer onderdanige travestiet, passief (niet actief), een beetje dik dus met een mooie en goede ronde kont. Ik ben op zoek naar een dominante, viriele, autoritaire man die weet wat hij zoekt, ik wil zeggen iemand die bereid is mij zich aan zijn wensen te onderwerpen. Ik hou van travestie, om het gevoel te hebben dat mijn partner het bevel voert en de vernedering te voelen een seksueel object te worden Als je gepijpt wilt worden ( keelneuken ), doe ik het. Als je een gat wilt om te vullen, geef ik je de mijne. je wilt dat iemand om te vernederen en beledigen, dat is mijn geval. Wil je slaan, spelen met een zweepje, met een riem, handboeien enz... dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ik ben heel reëel en vraag alleen om bij u langs te komen en mij aan uw bevelen te onderwerpen.Ik ontvang niet. Zie mijn foto's en stel je voor dat je handen mijn weelderige heupen vastgrijpen terwijl je me onderwerpt aan al je verlangens.  

ZOEK OUDER
janCD 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige lingerieslet opzoek
Onderdanige bi lingeriesletje is opzoek naar een dominante man. Ik heb zin in om mijn onderdanige kant naar boven te brengen. Ik hou van pijpen, deepthroaten, mond neuken, mijn strakke kontje neuken (zacht of ruw), gedomineerd worden, mij horen kreunen terwijl je blijft doorgaan... Ben je de hetero/bi/homo die hou van een sletje goed gebruiken voor zijn eigen plezier? Of wil je gewoon zitten en leeg gemolken worden? Dit CD sletje (geen TV: geen pruik, schmink of baard scheren) kan nu ontvangen in Antwerpen.  

Onderdanige lingerieslet opzoek
  1   2   3   4   5