Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 97 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
onderdanige zoekt dominant persoon
ik ben max zeer onderdanig en opzoek maar dominante persoon m/v/kpl. hou van spanking en vernedering. je kan mij ook gebruiken als huisslaaf of lustslaaf, groetjes max  
30 dagen
uw slaafje 51 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
subje zoekt dominante Dame
Ben een op zich normale man, van nature hetero. Zoek als extreme onderdaan/soft-masochist een vrouw die geen morele bezwaren heeft tegen een vergaande Domina/knecht relatie. Wat ik voor je kan zijn in het leven van alledag: uitvoerder-verzorger-praatpaal-counselor binnens- en buitenshuis; als je dat wil natuurlijk ook seksmaatje. Deze oprechte kneedbare man in de nadagen van zijn carrière zoekt een vrouw die de stap wil zetten om een dienstbare ontwikkelde man part time te bezitten. Part time omdat hij niet voornemens is zijn gezin te verlaten. Een slimme vent die jou tot steun kan dienen en zich tegelijkertijd aan je onderwerpt. Nu 50+, jong uiterlijk en jong van binnen, 1m70. De mentale D/s verhouding staat voorop en is het uiteindelijke doel.  
31 dagen
Stephan Tights 52 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Panty-lover zoekt domina
Onderdanige man is druk bezig met job, huis en kinderen. Ik wil af en toe de touwtjes uit handen kunnen geven aan een dominante, elegante, dame met mooie benen. Zegt u me welke pantys ik voor u moet bestellen? Kan ik een deel van uw huishoudelijke taken overnemen? Hopelijk zegt u me dan ook wanneer ik u mag komen klaarlikken, of geeft u mij de kans om naar uw benen te staren. Il zou het heerlijk vinden om op uw nylons te mogen klaarkomen. Als u mij dat toestaat tenminste.  
Domi daddy 46 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Dominante daddy zoekt
Trans, t girl, femboy of twink voor regelmatige dates. Ben jij openminded, 20-35j, slank, feminine en mooi glad geschoren? Wel, reageer dan gerust met stats, kinks en at least bodypic. Daddy kan regelmatig discreet ontvangen indien gewenst. Tot later?  

Dominante daddy zoekt
31 dagen
Marc 67 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Keuring
Ik zoek een oudere dame of heer die zich maandag morgen tussen 8 en 9 uur laat keuren door een dominante man  
31 dagen
Koen 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht die wil sexperimenteren
Ik zoek een deftige maar heel ondeugende meid of vrouw als vast contact die samen met mij haar fantasieën wil exploreren tijdens de lockdown, liefst iemand die zowel haar submissieve als dominante kant wil verkennen (maar één kant is ook al leuk): pijn, dominantie, tepelspel, nemen met strapon, hard spanken, vastbinden, op je kutje slaan of uitrekken of mijn stijve lul goed knijpen en slaan,... Ook graag iemand die kickt op zaad en lichaamssappen (kunnen of willen squirten zou helemaal fantastisch zijn). Elkaar innig tongzoenen met cum swapping, squirten op mijn gezicht, anale spelletjes, prostaatmassage om mij meerdere keren te laten spuiten na elkaar,... telkens elkaar verder ophitsen met nieuwe en meer kinky fantasietjes, zeker niet alleen bdsm. Vooral elkaars lichaam ontdekken, goed leren kennen en nieuwe intense ervaringen opdoen. En langzaam opbouwen uiteraard. Ik ben een heel deftige hoog opgeleide jongeman van 35, 187cm, 80kg, XXL geschapen.  
k&s 43 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Bwc or bbc bi Meester bull gezocht
Onderdanig bi koppel zoekt dominante grootgeschapen bi bulls voor een soort cuckold relatie. Graag bare. De vrouw is de slet van de bull (en van meerdere) maar ze worden beiden gebruikt als sexslaven en gangbangsletjes. Graag ook bdsm voor beide en perverse overgave voor de cuck met anale oprekking…….. zoeken voor regelmatig  

Bwc or bbc bi Meester bull gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10