Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 97 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stijn 39 jaar Limburg - Peer
Dominante dame gezocht
Zeer verzorgde en knappe man van 39 zoekt dominante vrouw voor milking sessie of andere leuke fantasietjes. Bij interesse graag een mailtje. Groetjes  

Dominante dame gezocht
Primal 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Primal zoekt prey
Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos als neukvlees te verslinden  
Stijn 39 jaar Limburg - Peer
Knappe man zoek dominantie dame
Zeer verzorgde en knappe man van 39 zoekt dominante vrouw voor milking sessie of andere leuke fantasietjes. Bij interesse graag mailtje. Groetjes  

Knappe man zoek dominantie dame
Stijn 39 jaar Limburg - Peer
Man zoekt dominante dame
Zeer verzorgde en knappe man van 39 zoekt dominante vrouw voor milking sessie. Bij interesse graag mailtje. Groetjes Stijn  

Man zoekt dominante dame
10 dagen
Karl 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante bi-dokter (50+) gezocht
Dokter vraagt me mij uit te kleden tot mijn onderbroek, begint met algemeen onderzoek, betast mij overal. Kijkt al eens in mijn onderbroek naar mijn beharing, geeft commentaar. Dan vraagt hij mijn onderbroek tot mijn knieeen omlaag te doen en eikel te ontbloten. Als hij merkt dat ik stijf word, verandert de toon. Dokter vraagt of ik bigevoelens heb, vraagt naar mijn seksuele ervaringen. Ik vertel dat ik geen bi-ervaring heb. Dokter antwoordt dat ik stijf geworden ben en daarom genitaal en anaal onderzoek nodig is. Ik moet mijn onderbroek uittrekken, dokter onderzoekt mijn pik en ballen, drukt met zijn vinger op mijn kontgaatje. Stelt vast dat het heel strak is. Ik moet op de onderzoekstafel liggen, de dokter rekt mijn kontje op met zijn vingers, brengt een plugje in, meet de gevoeligheid van mijn tepels door er hard in te knijpen. Ik moet op mijn knieeen zitten en de dokter stijf pijpen. Dan ontmaagdt hij mij en neukt mij steeds harder. Ik moet klaarkomen en mijn zaad oplikken. Wie?  
10 dagen
Primal 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Primal zoekt prey
Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos als neukvlees te verslinden  
11 dagen
Dominante FWB 39 jaar Limburg - Diepenbeek
Welk slank onderdanige vrouw wil gebruikt worden?
Hou je van iemand die de touwtjes stevig in handen neemt, jouw leidt, en laat ondergaan? Samen jouw grenzen aftasten en verleggen, verlangend naar wat komen zal. Ik ben een slanke grote man, mooi gebouwd en met de nodige ervaring. Wordt jij mijn onderdanig sletje?  
11 dagen
Dominante meeste 72 jaar Antwerpen - Rumst
Dominante meester zoekt onderdanige slavin/trav/ta.
Ik ben een jonguitziende zeventiger en ben een dominante meester. Ik zoek een onderdanige vrouw als slavin of trav/ts om volledig af te richten/opleiden tot mijn persoonlijke speeltje. Ik ga je gebruiken en misbruiken als mijn bezit. Ik eis onvoorwaardelijke gehoorzaamheid en wn onderdanigheid. Trefwoorden:lust en pijn speciale sexuele opleiding pijn zoals billenkoek. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen.  
13 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
James 42 jaar Limburg - Maastricht
Onderdanige meid 18+ gezocht
Gevraagd: Een onderdanige meid met een open geest en een verlangen naar ontdekking. Ik ben een 42-jarige gescheiden, dominante man uit het zuiden van het land, vader van inwonende kinderen, op zoek naar een speciale connectie. Samen onze grenzen verkennen en verleggen, in een wereld waar respect en vertrouwen de basis vormen van onze relatie. Ik bied leiding en bescherming, terwijl we samen avonturen beleven en nieuwe facetten van onszelf ontdekken. Discretie is gegarandeerd en noodzakelijk. Mijn tijd is beperkt, maar ik zorg ervoor dat elk moment dat we delen, intens en onvergetelijk is. Ben jij de meid die durft te dromen, te voelen en te experimenteren binnen de veilige grenzen die we samen stellen? Voel je de roep om je over te geven aan een ervaren hand? Dan ben jij misschien de persoon die ik zoek. Laten we beginnen met een dialoog en ontdekken waar onze gedeelde reis kan starten. Stuur een bericht en laat het avontuur beginnen.  

Onderdanige meid 18+ gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10