Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 89 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,...maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren, dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Aarzel niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd of je de stap durft te zetten.... volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels  
Primal 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Primal zoekt prey
Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos als neukvlees te verslinden  
10 dagen
slaafje 55 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
slaafje zoekt ervaren Dame
Mevrouw, U hebt een natuurlijke dominante uitstraling? Uw ogen zeggen meer dan 1000 woorden? U weet hoe U een slaafje moet/kan gebruiken? Dan hoor ik graag van U. U mag een wel opgevoed en degelijk opgeleid slaafje verwachten. Uw wens is mijn gebod. Het is de bedoeling dat we binnen onze functie beiden genieten van het samenspel. Daarom betaal ik niet voor Uw diensten. Uw genot en pkezier staan centraal. Mijn rol is U te mogen dienen en gehoorzamen.  
10 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Vind het zowel leuk om de dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met af en toe een speelse pets op de poep. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes zijn ook mogelijk. Zelfs gewoone kinky seks als gelijke heeft zijn charmes. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
10 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Je leeftijd (18+) en uiterlijk zijn niet van belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Aarzel niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd of je nu wel durft de stap te zetten. Volslanke dames mogen zeker reageren, alsook koppels met onderdanige cuck  
10 dagen
Mr F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub gezocht voor morgen overdag of avond/nacht
Ben jij een echte onderdanige taboeloze geile ongeremde slavin/slet/sub met hoog libido? Morgen donderdag overdag of avond en nacht of de ganse dag tijd en zin in een onderdanige taboeloze geile all the way date? Kan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst? Dan zoek ik jou! Ben een ervaren dominante meester niet onknappe verzorgde meester met hoog libido en geen taboes. Hier is echt alles mogelijk. Steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Vaginaal, anaal, dresscode, opdrachten, fisten, rimmen, plas, speeltjes, slaan, ondergaan, deeptroath, niple, breading, en veel veel meer mogelijk. 200%no fake en real en discreet hier. Idem ook gevraagd. Interesse mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto alsook extra info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. Alles is mogelijk.. Geen mannen alleen!  
11 dagen
Primal 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Primal zoekt prey
Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos als neukvlees te verslinden  
12 dagen
Onderdanige bot 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante geile pik
Vijftigplusser met geile pik in mijn mond …zin in plas…kleren scheuren. Pik afvegen met string van mijn vrouw….  
12 dagen
MR. 42 jaar Antwerpen - Edegem
Kinky speelvriendin gezocht..
Welke kinky vrouw wil graag een dominante man ontmoeten voor een of enkele sessies? Heb je onderdanige gevoelens en wil je jou volledig geven aan een dominante man die jou weet aan te pakken, contacteer me dan en ik doe een voorstel!  
12 dagen
Johan 47 jaar Limburg - HASSELT
Gedomineerd worden
Hallo ik zoek voor morgen (dinsdag 9/4) een dominante persoon (trans/trav/cd/m/v) die mij wilt als zijn/haar rim en pijp of bef slaafje wilt hebben. De bedoeling is dat je mij vastbindt en mij dan lekker lang je gedwongen laat pijpen tot je meerdere keren klaarkomt in mijn mond en je lekker diep laat rimmen jij blijft gewoon de hele tijd passief en trekt mij op het einde gewoon af. Voorwaarde zijn wel jij kan ontvangen, draagt nylonkousen (deze worden meegebracht door mij) en bent anaal gespoeld en intiem geschoren. Foto van je gerief hoeft niet maar indien je te groot geschapen bent mag je mij ook neuken (met condoom) of met toys of strap-on voor de vrouw ik ben gespoeld dus stuur zeker je stats door.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9