Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 2 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MRS Zelda 23 jaar Limburg - Kerkrade 0649828800
zal jouw eens flink aanpakken
TV Meesteres Zelda 
 Ben je nieuwsgierig naar de intrigerende wereld van BDSM? Wil je je persoonlijke lichamelijke en/of mentale grenzen verkennen? Kinky fantasieën, submissie, lust, genot, plezier en zoveel meer ontdekken in een discreet en verzorgd kader waar vertrouwen een vast begrip is. Zowel beginners als gevorderden welkom.Mannen, vrouwen, koppels welkom. 
 Ontvangst in volledig ingerichte bdsm ruimte met mogelijkheid tot Bdsm Tunnel Dungeon! 
 Mogelijkheden sm sessies: vernedering, nipple play, assplay, electro, strapon, ballbusting, waxplay, fistfuckin, Melkmachine Anaalspel geven, fisten, voorbinddildo, neukmachine, soft anaal, prostaatmassage, bondage, scheren, uitlachen, breadcontrol, orgasmecontrol, langdurige sessies, spuwen, afpersen, keuren, eenzame opsluiting, slaan, shopping en zoveel meer! Ik ben een zeer dominante meesteres! Ben je zeer onderdanig dan zit je goed bij mij. 
 Enkel bellen voor afspraak en meerd  

zal jouw eens flink aanpakken
Klem 38 jaar Noord-Brabant - Roosendaal
Slavin gezocht
Dominante man (38) zoekt sub om te mogen gebruiken als zijn lustobject. Wij genieten thuis van het "bdsm" spel in de slaapkamer. Ik haal de kick vooral uit het mijn vrouw te gebruiken als mijn seksueel "gebruiksvoorwerp"". Mijn wil is wet en als daar niet op de juiste manier gehoor aangegeven wordt dan zal dat disciplinair bestraft worden. (Geen extremiteiten) Begin dit jaar heb ik het genoegen gehad om ook eens buiten de deur te snoepen en via een meester gebruik mogen maken van zijn Sub. Het was een intense ervaring om buiten de deur te snoepen en dit smaakt naar meer. Zodoende ben ik opzoek naar een Dom die mij het vertrouwen durft te geven zijn sub aan mij over te dragen. Dit in goed overleg, tegen betaling en uiteraard met alle respect voor de grenzen van de sub.  

Slavin gezocht