Zoeken naar echt

Uw zoekactie voor echt leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
MrB 31 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Bestaan ze nog?
Bestaan ze nog? De mannelijke, vrouwelijke subs? Het subkoppel? Bestaan zeker, maar zijn ze ook echt? Ben een D, met ervaring en helaas geen sub meer in bezit en op zoek naar eerlijk, toegewijde mensen die net als ik op zoek zijn naar hetzelfde. Namelijk plezier met een kinky randje, indien je je geroepen voelt en ook gewoon op zoek bent naar eerlijk vertier. Aarzel niet om te mailen. Ben namelijk uiterst gefrustreerd na een echte kutochtend. M, V of Koppel dus zeer welkom om wat stoom af te kunnen laten. BEN DE FAKERS NAMELIJK MEER DAN ZAT  
11 dagen
Peter 46 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Meester en slavin zoeken bi vrouw voor soft bdsm.
Welke dame of meisje ziet een koppel wel zitten?meester 45,slavin 41 en bi. Wij kunnen uiteraard altijd ontvangen en wij hebben vele leuke kinky spulletjes. Leeftijd en uitelijk niet echt van belang. Alles kan en niets moet. Ook is alles bespreekbaar. Wij zoeken hiermee dus ook vriendschap en meerdere sessies. Geen fakers aub... Grtz P en t.  
Martin 44 jaar Antwerpen - Geel
Cuck zoekt
Ik heb de fantasie om eens als cuck gebruikt te worden door een kinky koppel. Ik wil hun sletje zijn. Ik ben er voor jullie orgasmes. Ben ook plas en zaadgeil. Wie maakt deze Wens eens waar van jong tot oud mag reageren. Ik heb geen taboes. Wil je echt eens een pervers sletje gebruiken pak dan nu jullie kans. Ik zoek wel discreet. Ben geen single man. Bij klik kan het vaker. Afstand speelt geen rol. Beantwoord wel alleen reacties met een foto vanwege teveel fakers die reageren. Rest gaat ongelezen de prullenmand in.  

Cuck zoekt
13 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
Bieke Travo 48 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
Zijn er toevallig in de onmiddellijke omgeving van Putte/Beerzel/Peulis wat geile dominante tops met lekker grote loeiharde ochtendpalen die hun overvolle zak/zware ballen willen ledigen door dit pijpgrage zaadgeile sissysletje/bimbo fucktoy genade- en respectloos hard en deep-throat te keelneuken tot ze m'n bek vol zaad pompen en/of m'n hoerensmoeltje vol spuiten met hun dikke witte kleverige spermaslierten!! Ik slik tot de laatste druppel, heb een zéér gulzig en haast onverzaaadigbaar pijpmondje en (voor de liefhebbers) een extreem gewillig lekker strak kontje in de aanbieding! Ik heb echt hoogdringend een goeie beurt nodig liefst van meerdere tegelijk(gang-bang) en wil hiervoor desnoods eventueel tot Bonheiden/Rijmenam en Heist-op-den-Berg fietsen en/of me brutaal laten ontvoeren door een grote bende die me helemaal suf en m'n mondje/kontje compleet te pletter neuken. Hoe meer pikken hoe meer ik zal moeten slikken, tenminste als jullie goed kunnen mikken!!!  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
17 dagen
Peter 46 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Meester en slavin zoeken bi vrouw voor soft bdsm
Welke dame of meisje ziet een koppel wel zitten?meester 45,slavin 41 en bi. Wij kunnen uiteraard altijd ontvangen en hebben vele leuke kinky spulletjes. Leeftijd en uitelijk niet echt van belang. Alles kan en niets moet. Ook is Alles bespreekbaar. Wij zoeken hiermee dus ook vriendschap en meerdere sessies. Geen fakers aub... Grtz P en t.  
17 dagen
Jan lul 124 jaar Antwerpen - Aartselaar
Ik zoek een faker
Na twee jaar zoeken hier. Met normale foto met pik foto. Met normale tekst met gekke tekst is het resultaat 0 serieuze mensen. Nooit een date gehad. Dus ik dacht ik probeer iets nieuws. Dus ik zoek een geile faker. Iemand die niet echt is. Iemand die alleen maar reageert en wetende dat ze of hij een faker is die mensen voor de gek houd. Aangezien die hier vol zitten leek dit me de beste kans op een date. Dus wie woont er op mars. Heeft zijloren. Is scheel. En vooral is fake. Graag reageren aub  
18 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje gezocht
Voor vele is dit een fantasie, voor andere een deel van hun leven. Ik ben op zoek naar een extra vrouwelijk sletje. Ervaring is niet vereist. Ik bied u een volledige opleiding aan waar kinky genot en spanning voorop staat. Dit gaat uiteraard gepaard met alle nodige hygiëne en discretie. Al meer dan 10 jaar heb ik de taak op mij genomen om vrouwen hun onderdanige kant naar boven te halen, hun schaamte om te zetten naar gewillig sletje. Helaas zijn veel vrouwen hier te preuts voor op deze stap effectief te zetten. Maar wees aub niet verlegen. We leven maar 1x en ik beloof je echt een sessie dat jou nog lang zult herinneren. Momenteel beschik ik al over 1 slet die al ruim 6maand in mijn bezit is. Zij vind mijn aanpak geweldig en kijkt steeds uit naar een nieuwe sessie. Ook werk ik samen met een bi meesteres. Dus zeer veel is mogelijk. Geen fake gedoe aub. We zijn volwassen mensen die van knky genot houden. Durf je?  
19 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
19 dagen
John 58 jaar Noord-Brabant - Etten-Leur
pijnslet gezocht (spanking)
Hoi ik zoek een onderdanig ingestelde passieve vrouw die kickt op pijnprikkels, en hier echt helemaal opgewonden van raakt. Ik spank je graag stevig op je meest gevoelige plekjes. Ik sta ook open voor andere kinky spelletjes. Laat maar weten wat je spannend vind, zolang het maar buiten standaard sex valt.  
  1   2   3