Zoeken naar enkele per dag

Uw zoekactie voor enkele per dag leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pavel 29 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde 0499357402
Bondage
Dag iedereen ik ben 29 jaar En zoek iemand die ervaring geeft in Bondage  

Bondage
gisteren
Genieter 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rock those curves
Goeiemorgen, Hier een jongeman van 28 met een matyre persoonlijkheid. 1m90 groot, niet dik niet dun, niet lelijk om naar te kijken. Een echte levensgenieter en gedreven en alles wat ik doe. Al jaren gebonden en samenwonend maar toch op zoek naar wat extra. Zou het zeer fijn vinden hier een curvy of mollige dame te treffen die zelf ook haar stoute schoenen wil aantrekken en op ontdekkingstocht gaan met me, ongeacht uw leeftijd. Zolang we ons er goed bij voelen is leeftijd maar een getal. Elkaar leren kennen en teasen, elkaars geheime maatje worden. En wie weet kan dit uitgroeien tot een fijne vriendschap. Een geheime vriendschap waar we onzelf kunnen tijd en open met elkaar kunnen omgaan. Heb ik na het lezen iets getriggerd bij u, of heb je toch nog wat vragen. Laat je gaan en contacteer me dan zien we wel. Alles kan en niets moet! Groeten en een fijne dag!  
Karl 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Workshop Inleiding tot BDSM voor beginners
Door groot succes (zo groot dat het concept hier nageaapt wordt!) worden ook volgende week weer inleidende workshops georganiseerd. Dit zijn individuele workshops van 2 uur waarin je de basis van BDSM leert, een aantal BDSM-instrumenten leert kennen (boeien, zweepjes, klemmen, electro,...) en waar je natuurlijk ook uitgebreid de mogelijkheid krijgt jouw ideeen of fantasieen te bespreken. Door het individuele karakter van de workshop kan die aan jouw wensen aangepast worden en focussen op dingen die jij wil leren. In de eerste plaats is dit een inleidende workshop en geen BDSM-spel, dus je hoeft niet uit de kleren en je hoeft niets zelf te ondergaan. Als je dat zou willen, is er wel die mogelijkheid. Deze workshop vindt iedere dag in een andere stad plaats en richt zich tot vrouwen tussen 20 en 30 j. oud zonder ervaring. Wie interesse heeft stuurt een mailtje met een korte voorstelling en beschrijving van de interesses. Deze week is helemaal vol. Volgende week Gent en Brussel.  
ernstig 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0473821973
bdsm sessie
Ben jij mature ,levenslustige vrouw,onderdanig qua karakter,al dan niet in een relatie,en heb jij reeds vaak gefantaseerd over bdsm en wil jij jouw grenzen verleggen met volledig respect voor jezelf dan ben jij de vrouw die ik zoek. Bij voorkeur ben jij ook eens bereid om discreet in alle vertrouwen af te spreken tijdens de dag in de week. Interesse gewekt,dan lees ik jullie reactie met jouw wensen en de nodige info over jezelf.GBF  
Tom 46 jaar Antwerpen - Wilrijk
Wie misbruikt me fysiek en mentaal.
Bent u zelf te lui om uw gras te maaien ,haag te snoeien , uw huis te kuisen of eten te maken. Je kan mij als uw huisslaaf dit in uw plaats naakt laten doen. Je mag me terwijl vernederen laten kruipen, op men kont slaan dat ze rood ziet, me neuken of laten neuken zowel mannen als vrouwen of samen Alles kan en alles mag ook uitlenen of verhuren aan vrienden,gamilie of vreemden. Is altijd maar voor 1 dag omdat ik een relatie heb. Wie gebruikt me voor wat ? Scenario en stats foto onherk mag .  
Karl 38 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Workshop Inleiding tot BDSM voor beginners
Door groot succes (deze week volledig vol) worden ook volgende week weer een aantal inleidende workshops georganiseerd. Dit zijn individuele workshops van 2 uur waarin je de basis van BDSM leert, een aantal instrumenten leert kennen die bij BDSM gebruikt worden (boeien, zweepjes, klemmen, electro,...) en waar je natuurlijk ook uitgebreid de mogelijkheid krijgt jouw ideeen of fantasieen te bespreken. Door het individuele karakter van de workshop kan die aan jouw wensen aangepast worden en focussen op dingen die jij wil leren. In de eerste plaats is dit een inleidende workshop en geen BDSM-spel, dus je hoeft niet uit de kleren en je hoeft niets zelf te ondergaan. Als je dat zou willen, is er wel die mogelijkheid. Deze workshop vindt iedere dag in een andere stad plaats en richt zich tot vrouwen of stellen tussen 20 en 30 jaar oud zonder BDSM-ervaring. Wie interesse heeft stuurt een mailtje met een korte voorstelling en beschrijving van de interesses. Beperkt aantal plaatsen!  
Sissy Slet 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sissy slet zoekt opleiding
Ik ben een 32-jarige man met onderdanige gevoelens. Ik draag vaak in het geniep de lingerie van mijn vriendin omdat ik dat heerlijk vind. het liefst van al zou ik de hele dag als een vrouwtje rondlopen en mannen afzuigen en mij laten neuken. Welke dominante vrouw wil mij opleiden tot een echt sletje?  
Nylonfootlover 37 jaar West-Vlaanderen - Bredene
vrouwenvoeten in nylons of panty
Nylonfootlover zoekt een lekker geurend paar nylon/panty vrouwenvoeten om te verwennen met een heerlijke massage. Andere voorstellen zijn bespreekbaar. Wie is maandag tijdens de dag vrij en heeft zin? Zelf ben ik een discrete, verzorgde 37 jarige man met de nodige massagevaardigheden.  
FWB 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Op zoek naar een leuke, respectvolle, discrete FWB
Bedankt om mijn advertentie even te lezen. Ikzelf ben een verzorgde, sportieve man, die wel degelijk op zoek is naar een vast en regelmatig contact. Iemand die even kan en wil ontsnappen aan de dagelijkse (al dan niet) drukte, ogen dicht voor de realiteit en ze erna openen voor de fantasie. Die snapt dat het niet mogelijk is om elke dag af te spreken, maar het fijn vindt om elkaar intussen te teasen en het verlangen op te bouwen naar dat afspraakje.. Respect hebben voor elkaars privé om erna het ruim te hebben over elkaars fantasie.. Ik hou van de passie in een date, intensiteit, het beleven en benutten van de verlangens, voelen van elkaars lijf en de opbouw naar dat hoogtepunt... Ik ben oprecht, open in een contact, lach graag, heb een babbel, maar ben evengoed to the point,.. Passioneel, kan dominant zijn, uitdagend, bereikbaar,.. benieuwd naar die ene reactie (V/Kpl?) mét de klik om verder te gaan...  

Op zoek naar een leuke, respectvolle, discrete FWB
Asian lover 37 jaar West-Vlaanderen - Bredene
vrouwenvoeten in nylons of panty
Nylonfootlover zoekt een lekker geurend paar nylon/panty vrouwenvoeten om te verwennen met een heerlijke massage. Andere voorstellen zijn bespreekbaar. Wie is maandag tijdens de dag vrij en heeft zin? Zelf ben ik een discrete, verzorgde 37 jarige man met de nodige massagevaardigheden.  
  1   2   3   4   5