Zoeken naar erotisch

Uw zoekactie voor erotisch leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bivrouw 57 jaar Limburg - Bilzen
Erotisch, stijlvol,teasen en plaesen
Wij koppel 50+ zoekt leuk koppel onze leeftijd voor veel v-v ,erotisch dineren,stijlvolle lingerie,nylons,heels,soft bdsm,het uitdagende van de dames naar de mannen toe,ero spanning ,soft pr,Wij zoeken geen koppels die meteen de intentie hebben in volledige pr.Liefst voor fijne vriendschap,etentje,weekends,voor vast contact.  
12 dagen
Koppel 50 57 jaar Limburg - HASSELT
Erotisch, stijlvol,teasen en plaesen
Koppel netjes verzorgd,50+ is op zoek naar een leuk koppel onze leeftijd om samen te gaan dineren waarbij de dames stijlvol/sexy gekleed zijn,nylons,jarretels,hoge hakken,sliploos,etz.Tijdens het diner laten de dames de heren genieten van uitdagende poses,inkijk,handje,,,, veel v--v is een vereiste daar mijn vrouw 2oo% bi is.Zijn jullie zo een koppel met dezelfde interesse stuur ons dan een mailtje met foto van beide.Kernwoorden:nylons,high heels,mooie lingerie,kijkt kleding,geen snelle wippers of platvloerse toestanden,soft bdsm,v-v,terrasjes doen,weekendje samen weg iets.Graag voor vast contact.  
Vic M. 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Stijlvol koppel gezocht
Slank, stabiel koppel (49/57) ondernemers, dat zich jong voelt en positief in het leven staat, wil graag kennis maken met een leuk, klassevol, open-minded stel. Wij hebben niet zo veel ervaring met anderen op erotisch vlak, willen dit echter wel verder op rustige manier verder exploreren. Graag reactie met foto.  

Stijlvol koppel gezocht
uitdagen 32 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Vanavond
Hey, Wij zoeken voor vanavond (zondag 28 juni) een leuk koppel voor een erotisch gezelschapspel te spelen, met opbouwende opdrachten. Het doel is full partnerruil (voor ons niet de eerste keer) maar is geen must. Zij is 26, prachtige verschijning, bi for the game. Hij is 32, hetero en wat voller van lichaam (Niet super vet maar ook geen afgetrainde sixpack) Wij zoeken leuke, klassevolle koppels met de nodige discretie en hygiene. Voorwaarden die wij ook aan jullie kunnen bieden! Gelieve te reageren met een leuke beschrijving, met foto. Mannen alleen hoeven totaal niet te reageren, en al zeker niet met bedragen in om haar te neuken! Jullie zijn zielig, hoerelopers en begrijpen niets van de lifestyle swingen! Hopelijk tot vnv, geile groetjes!  

Vanavond