Zoeken naar ex vriendin

Uw zoekactie voor ex vriendin leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 48 jaar Limburg - Tessenderlo
kinky koppeltje gezocht
Dag Allemaal, Ik ben een rustige man die houdt van rollenspel. Heb best al wat ervaring hiermee. het draait om vertrouwen, goede afspraken op voorhand en respect voor elkaar. Bedoeling is dat het spannend is, en dat iedereen achteraf met een goed gevoel vertrekt. Ik heb zowel met de ondanige als met de dominante rol ervaring. Wat ik nog nooit gedaan heb is een rollenspel met meer dan 2. Ik zoek een (gelegenheids)koppel om samen een leuk scenario te bedenken waarbij één van ons drie de touwtjes in handen heeft. Ik heb wat speeltjes, zeker voldoende voor een startdate, en ik neem alle kosten op mij (hotel,...). ik heb een onderdanige vriendin die misschien mee wil doen met een extra onderdanige man of vrouw (ik ben dan dominant) of met een extra dominante lady (ik ben dan onderdanig) Bedoeling is om via mail eerst elkaar te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en samen een scenario uit te werken. niet raprap afspreken groetjes peter  
nummer drie 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Enkel voor stelletjes ....
Hoi, ben een hele lieve gevoelige man, een passionele minnaar met een kinky kantje aan... 47 1m70 72kg, misschien niet super knap maar wel verzorgd en geschoren op de juiste plaats, naast IQ en EQ bezit ik ook een enorme fantasie en ruime ervaring zowel onderdanig als dominant. Mocht er hier een kinky stelletje rond toeven dat op zoek is naar dat derde been in bed mogen jullie me altijd contacteren. Heb weinig taboes en ook mijn vriendin weet hiervan, hoef hiervoor dus niet te liegen en bedriegen. Stuur jullie met regelmaat mijn agenda door, zodat jullie op voorhand weten wanneer ik beschikbaar ben of kan ontvangen . Hebben jullie dan zin in ... ben ik er voor jullie en krijgen jullie waar je naar verlangt.  
Gino 46 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Brave stouterd zoekt stoute bave.
Gesettelde goedlachse 45-plusser met een vrijgevochten verstandshuwelijk is op zoek naar een speciale vriendin. Dit met volledige medeweten, goedkeuring en zelfs aandringen van mijn echtgenote, die ik nooit zal verlaten. Ik ben niet op zoek naar platvloers neuken. Indien de klik er is zullen we dat vanzelf meer dan genoeg doen. Echter zoek ik die ene speciale vriendin die langzaam wil beginnen met een chat, een mail, een foto zenden, een kinky foto zenden... Samen eens iets eten of drinken waardoor de kennismaking intiemer wordt. De chat's kunnen dan wat intiemer worden, intiemer foto's, intiemer geheimen of verlangens? Beetje Docter Grey aangelegd? Wil U een beetje stout zijn? Bij volledige klik kunnen wij samen gekke doen. Heel gekke dingen. Van een sliploze arrestatie tot een gynaecologisch bezoek bij een vriend van me. Alles kan, niets moet. Tijdens de chat's komen wij er wel samen uit. Ik zoek dus iemand die gebonden of vrij is maar zich zeker niet aan mij zoekt te bin  

Brave stouterd zoekt stoute bave.
10 dagen
Ondervrager 58 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Koppel of vrouw voor ondervraging
Als koppel maken jullie deel uit van een geheime en verboden organisatie. Jullie zijn opgepakt en worden onder foltering ondervraagd door een ervaren sadistische ondervrager. Jullie lijden pijn wanneer je zelf gefolterd wordt maar ook wanneer je moet toekijken hoe je partner gepijnigd wordt. De vrouw biedt jullie folteraar zelfs aan te pijpen of te neuken om zijn aandacht van het folteren van haar man af te leiden. Een vrouw alleen, met een vriendin of een zeer vrouwelijk Travje mag ook reageren. Niveau van pijn af te spreken. Alles compleet hygiënisch, discreet en safe.  
13 dagen
R.. 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
een (h)eerlijke vriendschap...
Hoi, ben een 47 jarige verzorgde, potente gescheiden man met open LAT-relatie die houdt van sex in alle vormen, kleuren en geuren... Doch met een wildvreemd iemand sex hebben zegt me niet veel. Een toffe vriendschap, je goed voelen bij elkaar, eerlijk en open kunnen communiceren over gevoelen en verlangens zijn wel een minimum vereiste om samen dat hele leuke avontuur aan te gaan. Zelf ben ik een hele vlotte, nagenoeg taboeloze man die graag geeft ... maar ook wel eens graag ontvangt ... van een heerlijke tantra of erotische massage tot onderdanige of dominante sex...gezonde sex is immers een mes dat langs twee kanten snijdt. Ben bi, is wel geen must en zal zekers ook nooit met een man alleen afspreken. Voor de rest wil ik eenieder diezelfde eerlijke kans geven om rustig met me kennis te maken. Heb trouwens ook een super heet vriendinnetje die ook wel open staat om ..  
R.. 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
een (h)eerlijke date...
Hoi, ben een 47 jarige verzorgde, potente gescheiden man met open LAT-relatie die houdt van sex in alle vormen, kleuren en geuren... Doch met een wildvreemd iemand sex hebben zegt me niet veel. Een toffe vriendschap, je goed voelen bij elkaar, eerlijk en open kunnen communiceren over gevoelen en verlangens zijn wel een minimum vereiste om samen dat hele leuke avontuur aan te gaan. Zelf ben ik een hele vlotte, nagenoeg taboeloze man die graag geeft ... maar ook wel eens graag ontvangt ... van een heerlijke tantra of erotische massage tot onderdanige of dominante sex...gezonde sex is immers een mes dat langs twee kanten snijdt. Ben bi, is wel geen must en zal zekers ook nooit met een man alleen afspreken. Voor de rest wil ik eenieder diezelfde eerlijke kans geven om rustig met me kennis te maken. Heb trouwens ook een super heet vriendinnetje die ook wel open staat om ...  

een (h)eerlijke date...
BDSM koppel 49 jaar Antwerpen - Turnhout
kinky dominant koppel zoekt onderdanige vriendin of onderdanig koppel
Wij: slank koppel, waarvan hij zeer dominant Mr, zij Sub. Extreem kinky en pervers. Into bondage, fisting, plas, vacuüm, needle, caning,... Jij: onderdanige vrouw / Slavin / Slavenkoppel (m-v). Mannen, travestieten, sissies,...: NIET reageren. Het is verloren moeite. Mr die zijn slavin eens wil uitlenen mag ook reageren. Reactie met foto en stats.  

kinky dominant koppel zoekt onderdanige vriendin of onderdanig koppel
30 dagen
George Bull 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cuckoldry
Verzorgde vlotte man zoekt op uw vraag met een smoes contact met uw vrouwtje, chat met haar en maakt haar warm. Zonder dat ze het weet krijg jij alle info, mails en chats zodat je achter de schermen kan genieten en fantaseren van het feit dat uw vrouw of vriendin geil loopt en zich eventueel laat verwennen door een andere man. Scenario en grenzen bespreekbaar en afspraken zijn regel en wet voor me. Contacteer me snel en zie hoe Naughy uw vrouwtje wel kan zijn.