Zoeken naar fisting

Uw zoekactie voor fisting leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 37 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vrouw gezocht voor fisting fantasie
Ik ben Nick, 35 jaar en vrijgezel. Ik ben 1.78m groot en een beetje struis gebouwd. Welke vrouw staat open (letterlijk en figuurlijk) om eens lekker gefist te worden? Eerst traag beginnen met 1 vinger, al snel een 2de en een 3de. Daarna mij hele vuist... Wie helpt mij deze fantasie waar te maken? Ik ben van regio Oostende Bredene. Foto op aanvraag  
Master Luke 60 jaar Antwerpen - Geel 0498237788
Meester zoekt sub
Meester/Dominant , 60j ,1m71 ,76 kg zoekt perverse lustslet . voorwaarden ,max 65j , slank tot lichtovergewicht , single en de mogelijkheid voor regelmatig en meerdere dagen beschikbaar te zijn . Bij de juiste klik is een 24/7 D/s relatie mogelijk en inwonen !!enkele trefwoorden ; fisting , spanking , anaal , golden shower , bondage en matige pijn Ben jij deze vrouw ? Neem dan kontakt !! Bel met nummer of sms voor eerste gesprek of info . GEEN FAKERS , GEEN MANNEN en GEEN privénummers !!  
Master Luke 60 jaar Antwerpen - Herentals 0498237788
Meester zoekt sub
Dominant 60j ,1m71 ,76kg (single) zoekt single lust/sub (v) voor D/s relatie met mogelijkheid tot 24/7 (inwonend) ( mag onervaren/wordt opgeleid ). Spreekt perverse en kinky lust je aan met een vleugje pijn ( spanken ), trefwoorden , anaal , fisting , golden shower , neukmachine , extreme speeltjes . DUS : ben je single ,max 65j , slank tot licht overgewicht ,max 1m75 en heb je interesse ? Bel met nummer of whatsapp voor info en/of afspraak . GEEN FAKERS , GEEN privénr , en mannen hoeven net te bellen , IK verwacht een vrouw aan de lijn . ps; gehuwde vrouwen voor regelmatige sessies mogen ook bellen .  
Andrew 46 jaar Limburg - Lanaken
Rijpe emotioneel sadistische meester rond te kijken naar een nieuwe dienaar.
Sadistische meester, met 20 jaar ervaring in dominantie op zoek naar een onderdanig persoon voor een avond in mijn huis. Geslacht, leeftijd, uiterlijk, burgerlijke staat enz. doen er niet toe. Het belangrijkste is dat je weet dat je onderdanig bent. Ik ben niet op zoek naar niemand om seks te hebben verwacht absoluut geen geslachtsgemeenschap. Je wordt vastgebonden, vernederd en verkracht met een dildo - vaginaal (slavin) en anaal (slavin en slaaf). Alles in een sfeer van wederzijds respect en veiligheid. Discretie, hygiëne en gezondheid staan centraal. Omdat 99% van de mensen die mijn vorige advertentie hebben beantwoord, kan niet met begrip lezen, dan antwoord ik op een algemene manier om onnodige correspondentie te beperken: Ik ben niet akkord in een seksbijeenkomst. Ik ben alleen ge´nteresseerd in een SM-bijeenkomst. De basis is bondage, zweepslagen, hete was, vernedering, elektrostimulatie, katheterisatie, eventueel vaginale of anale fisting, of naalden in gevoelige gebied  

Rijpe emotioneel sadistische meester rond te kijken naar een nieuwe dienaar.
19 dagen
Roger 56 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Zoekt lees .....
Dag dames, ben man 54 168 niet kaal,geen drinker of roker,deftig,normale vent,zoek geen geneuk wel vrouw die zich bevredigd tot klaarkomen en geniet van te worden bekeken door mij,ook gezocht plasspel of fisting of poging,niets moet.Ben 100% discreet als ik kom en hou mij aan wat is afgesproken.Ander idee ? doel:genot en spel,laat weten.Zie er naar uit.Uw leeftijd of uiterlijk weinig belang.Verplaats mij oost en west vl,Mag ook koppel zijn dat man toekijkt.  
Senne Lust 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante jonge vrouw gezocht
Ik ben een gehuwde man, sportief, slank, blond en blauwe ogen. 1.85m 75kg. Ik kick er op om een weerloze slaaf te zijn van een jongere dame 19-39j. Dat is echt mijn fantasie. Uiteraard is discretie super belangrijk. Ik wil me wel echt geven, je mag me hard aanpakken. Ik hou van de pijngrens opzoeken en je mag die zeker af en toe overschrijden. Laat maar weten hoe je het ziet, wat jou verlangens zijn en of je hier ervaring mee hebt of ook een zoektocht start. Dezelfde stad zou een afspraak op regelmatige basis handig maken, maar ik kan me ook verplaatsen. Maar ook opdrachten per mail en spanning opbouwen in deze tijden is een fijn idee. Anale fisting, plassen in en op me, me vernederen. Kan allemaal, ik mag allen thuis niet aankomen met verwondingen, het blijft een stiekem verhaal en een geheim. Ik ben heel benieuwd naar meer. Ik zoek geen relatie, puur genot! En ondanks dat ik me laat gebruiken door jou blijft er respect voor elkaar. Onderdanige blik, tuf op me jonge meesteres.  

Dominante jonge vrouw gezocht