Zoeken naar fotograaf

Uw zoekactie voor fotograaf leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Emil 26 jaar Antwerpen - Kasterlee
Model gezocht voor beginnen fotograaf
Hoi, ik ben een beginnen fotograaf (1m80, blond, groene ogen) en ben opzoek naar een vrouwelijk model. Het is mijn bedoeling erotische foto's te maken met dat tikkeltje meer (doorzichtige kledij, lingerie, outdoors, bondage,...) Het is dus niet mijn bedoeling om snel wat naaktfoto's te nemen. Misschien wil je dit al lang eens doen en heb je al een concreet scenario in gedachten, of we zoeken samen naar een leuke locatie en thema. Voor mij draait het puur om de foto's er is geen lichamelijk contact gewenst. Graag reageren met wat meer info over jezelf en een foto.  
Stoute fotograaf 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fotoshoot die eindigt in meer
Ik merk als professioneel fotograaf dat veel vrouwen opgewonden geraken van het feit dat je ze mooi in beeld kan brengen. Veel vrouwen hebben zelfs de fantasie dat de fotograaf tijdens de shoot opgewonden geraakt van hun verleidelijke poses. Deel je die fantasie dan moeten we eens afspreken. Ik maak van jou stijlvolle sensuele foto’s en laat mijn professionalisme varen en begin in te gaan op je avances. Ik corrigeer je houding, ik help je met je kleding en complimenteer je lichaam. Je reageert door me uit te dagen en we laten de shoot overgaan in een verleidingsspel waarin we mekaar verwennen. Discretie is gegarandeerd. Ik kan ontvangen (overdag en avond)I  
Fotograaf 52 jaar Antwerpen - Olen 0475773515
Pin-up shoot
Dag dames, ik ben reeds een tijdje met fotografie bezig. Graag had ik eens een dame voor de lens gehad. Ik sta open voor elke shoot. Gekleed, in lingerie… ik heb zelf wel een shoot in gadachten, geen naakt, maar als je zelf met een idee zit hoor ik het graag, foto’s blijven bij jou. Ik heb vrij proffessioneel materiaal. Voorbeelden van een shoot kunnen via whattsapp getoond worden. Ik hoop op reactie van jullie. Mvg H.  
13 dagen
Stoute fotograaf 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fotoshoot die overgaat in meer
Ik merk als professioneel fotograaf dat veel vrouwen opgewonden geraken van het feit dat je ze mooi in beeld kan brengen. Veel vrouwen hebben zelfs de fantasie dat de fotograaf tijdens de shoot opgewonden geraakt van hun verleidelijke poses. Deel je die fantasie dan moeten we eens afspreken. Ik maak van jou stijlvolle sensuele foto’s en laat mijn professionalisme varen en begin in te gaan op je avances. Ik corrigeer je houding, ik help je met je kleding en complimenteer je lichaam. Je reageert door me uit te dagen en we laten de shoot overgaan in een verleidingsspel waarin we mekaar verwennen. Discretie is gegarandeerd. Ik kan ontvangen (overdag en avond)  
19 dagen
nst 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Filmen
Als je graag eens gefilmd wil worden, of gefotografeerd, in het openbaar, of ergens discreet... en je zoekt een cameraman/fotograaf, wil ik mezelf wel graag kandidaat stellen. We hoeven niets te doen, enkel het spel dat we samen zijn en mekaar opgeilen door naakt fotografisch materiaal te maken. Als je dit interesseert, stuur maar een emailtje. Ik kijk alvast uit naar de reacties. Liefst uit regio Antwerpen. Tot dan!  
26 dagen
Fotograaf 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Fotograaf ontvang
Een vrouw die wil poseren in lingerie of bikini of wat ze zelf wenst. De foto's hou ik niet voor mezelf voor alle duidelijkheid. Deze worden direct mee gegeven. De shoots zijn met professioneel materiaal. Discretie is verzekerd.  
27 dagen
fotograaf 58 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
fotoshoot
welke dame wil graag eens een fotoshoot laten doen? jij bepaald hoe je poseert alle foto's krijg je direct mee op cd rom of usb stick interesse dames? gr Fotograaf